OPSLAGRUIMTE HUREN IN NIJVERDAL

Tijdelijke opslagruimte huren in Nijverdal?

Welkom bij onze nieuwste self-storage vestiging in Nijverdal op bedrijventerrein ‘t Lochter! Wij verhuren hier de opslagbox die je zoekt, voor de laagste prijs in de regio! Bij ons huur je jouw eigen opslagruimte voor €39 per maand! 

Opslagruimtes te huur in Nijverdal

Ernst Machstraat 1 - Nijverdal

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Plan jouw bezichtiging

nijverdal@greenbox.nl

085-0607353

Opslagunits in Overijssel

Wil je een opslagruimte huren in Nijverdal? Onze nieuwste self-storage vestiging is gelegen op bedrijventerrein ‘t Lochter aan de Ernst Machstraat 1. Wij hebben de opslagbox die past bij jouw opslagvraag, of het nu om een grote of een kleine opslagbox gaat. Je huurt bij Green Box Nijverdal al een box vanaf 1 maand. Profiteer van de lage actieprijzen zoals hieronder weergegeven. 

Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Rijssen, Holten, Wierden, Raalte en Hellendoorn en is gelegen op 1 minuut afstand van de N35! Ook voor motor- en scooterstalling ben je bij ons aan het juiste adres!  

OPSLAGBOXEN IN NIJVERDAL

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€39 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€119 / maand

XXL

                        Inhoud:   36m³
               Oppervlakte:   12m²
                       Hoogte: 3 meter

€159 / maand

Opslagbox huren in Nijverdal

Een opslagruimte huren bij Green Box biedt vele voordelen. Wij bieden verschillende type opslagboxen aan, zo klein of groot als je wil. Onze vestigingen zijn dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00u. Je kan jouw ruimte online selecteren en veilig, snel en online boeken. Na betaling ontvang je een persoonlijke Green Box App waarmee je toegang hebt tot de vestiging. Eenmaal binnen vind je jouw eigen opslagruimte die je afsluit met jouw eigen self-storage slot. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur! 

Green Box zorgt uiteraard dat opslagruimtes goed beveiligd zijn, zowel binnen als buiten onze vestiging door middel van camera’s en inbraakalarmen. Ook werkt Green Box samen met de Politie, Brandweer en de Hondenbrigade. Op deze manier houden wij het huren van een opslagbox voor iedereen veilig en vertrouwd. Niet voor niets: dé opslagspecialist van Twente!

Jouw goedkope opslagruimte in Twente

Bij Green Box Nijverdal ben je verzekerd van de beste prijs, spiksplinternieuwe opslagboxen en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je veilig en vertrouwd je spullen bij ons kan opslaan. Ben je op zoek naar de goedkoopste opslagruimte van Overijssel? Huur dan een ruimte op de 1e verdieping en kies een kleine box en vul die zo efficiënt mogelijk. Gebruik daarbij de hoogte van de box (deze is minimaal 3 meter hoog). 

De verdieping is bereikbaar met een grote lift maar je kan ook met de trap. Dit scheelt jou in de maandelijkse kosten ten opzichte van een box op de begane grond. Ben je op zoek naar opslagruimte in Nijverdal? Boek jouw opslagruimte online -> direct huren! 

De enige self-storage in de regio Nijverdal

Wist je dat Green Box de enige self-storage aanbieder is die opslagboxen en opslagruimte aanbiedt in Nijverdal en regio Rijssen, Holten, Raalte en Wierden? Woon of werk je in een van deze plaatsen? Dan zijn wij voor jou de ideale plek om je spullen op te slaan: dichtbij, goed bereikbaar en vertrouwd. Je krijgt je eigen opslagruimte die je afsluit met jouw self-storage slot waarvan alleen jij de sleutels hebt. Veiligheid boven alles! 
 
Onze opslagboxen
Verhuurd 92%

Opslagruimte huren met deze voordelen

Uitstekend beveiligd

Verschillende type opslagboxen

Zeer goed bereikbaar

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Veelgestelde vragen

Selecteer de Green Box vestiging in Nijverdal en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein ‘t Lochter in Nijverdal. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!