Langdurige opslag

Langdurige opslag huren bij Green Box

Wil je een opslagbox huren voor een langere tijd?

Ga je op reis of tijdelijk in het buitenland wonen? Ook als je voor langere tijd opslag nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Onze opslagboxen zijn beveiligd en met onze vaste lage prijzen kom je niet voor verrassingen te staan!

  • Uitstekend beveiligd
  • Verschillende type opslagboxen
  • Vaste lage prijzen
  • Huur en betaal online, veilig en snel

Als je gaat reizen of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, is het huren van een opslagbox een slimme keuze voor de opslag van je spullen. Green Box biedt veilige en betrouwbare opslagruimte voor langere tijd aan.

Een opslagbox bij Green Box is de perfecte oplossing als je tijdelijk geen ruimte hebt voor al je spullen. Of je nu gaat backpacken, een sabbatical neemt of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, bij Green Box kun je veilig en gemakkelijk je spullen opslaan. Onze opslagboxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je precies de juiste hoeveelheid opslagruimte kunt huren die je nodig hebt.

Onze vestiging is voorzien van 24/7 camerabeveiliging, inbraakalarm en de opslagboxen zijn beveiligd met sloten. De vestiging wordt regelmatig gecontroleerd door onze beveiligingsdienst. Zo weet je zeker dat je spullen veilig zijn tijdens je afwezigheid. Met onze flexibele huurcontracten kun je de huur van je opslagbox op elk moment aanpassen of opzeggen, zodat je nooit vastzit aan een langdurig contract.

Dus als je gaat reizen of tijdelijk in het buitenland gaat wonen, overweeg dan om een opslagbox te huren bij Green Box. Onze veilige en betrouwbare opslagruimte zorgt ervoor dat je gerust op reis kunt gaan, wetende dat je spullen veilig zijn. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van je spullen tijdens je afwezigheid.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!