Opslagruimte huren in Goes

Welkom bij de àllernieuwste Green Box in Goes, gelegen aan de Hudsonweg 13a tegenover de McDonalds, New York Pizza, etc. Op deze vestiging huur je als particulier of bedrijf precies de ruimte die je nodig hebt: online, veilig en snel! Onze opslagboxen zijn per dag opzegbaar, zo blijf je flexibel! Profiteer nu van de openingsactie: 3 maanden 50% korting (ook als je korter huurt)!

Openingsactie! Eerste 3 maanden 50% korting. Gebruik code: WELKOMGOES
3 maanden 50% korting!
Opslagruimte huren in Goes

Beschikbare opslagruimtes in Goes

€ 35
per maand

Nu beschikbaar

€ 55
per maand

Nu beschikbaar

€ 80
per maand

Nu beschikbaar

€ 100
per maand

Nu beschikbaar

€ 120
per maand

Nu beschikbaar

Tijdelijke opslag huren in Goes

Bij Green Box in Goes vind je de perfecte opslagboxen die aansluiten op jouw behoeften. Wij zijn gevestigd aan de Hudsonweg 13a en bieden verschillende typen opslagboxen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor jou als particulier

Tijdelijke opslag bij verhuizing of verbouwing: Maak je verhuis- of verbouwproces eenvoudiger door je spullen veilig bij ons op te slaan tijdens de overgangsperiode. Ook voor langdurige opslag van je spullen ben je bij Green Box aan het juiste adres. Bij ons huur je al een opslagbox vanaf €39 / maand.

Seizoensgebonden opslag: Berg je winter- of zomerkleding, ski-uitrusting of strandspullen veilig op wanneer je ze niet nodig hebt.

Voor jou als zakelijke gebruiker

Bedrijfsvoorraden: Bewaar je inventaris, producten en goederen in een veilige en toegankelijke ruimte.
Archiefopslag: Creëer ruimte in je kantoor door je belangrijke documenten en archieven bij ons op te slaan.
Webshopvoorraad: groeit je webshop uit haar jas en heb je extra opslag nodig? Bij Green Box in Goes huur je precies de ruimte die je nodig hebt!

Bij Green Box geloven we in flexibiliteit en gemak. Daarom bieden we een minimale huurtermijn van slechts 1 maand, daarna is je ruimte per dag opzegbaar! Jij hebt volledige controle over de duur van je opslagperiode, zonder langdurige contractuele verplichtingen.

Onze splinternieuwe opslagboxen zijn goed beveiligd en dagelijks toegankelijk met de Green Box App van 07.00 tot 23.00 uur. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals CCTV-camera’s en toegangscontrolesystemen zorgen we ervoor dat jouw bezittingen veilig zijn bij ons.

Of je nu tijdelijk of langdurig je spullen wilt opslaan, ruimte wilt creëren in je kantoor of gewoon op zoek bent naar een veilige opslagruimte, Green Box in Goes staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opslagruimte te reserveren of voor meer informatie. Of boek eenvoudig jouw opslagruimte online, veilig en snel.

De beste self-storage huren in Goes

Zoek je naar betrouwbare opslagruimte in de omgeving van Goes? Bij Green Box, gelegen aan de Hudsonweg 13a in Goes, bieden we veilige en flexibele opslagoplossingen voor particulieren en bedrijven in Goes en omliggende gebieden.

Goes, strategisch gelegen in het hart van Zeeland, is omringd door diverse steden en dorpen die allemaal binnen handbereik van onze vestiging liggen. Vanuit de bruisende stad Middelburg, op slechts 30 minuten rijden via de N254, tot aan het pittoreske Zierikzee, dat binnen 40 minuten te bereiken is via de N256, biedt Green Box een gunstige locatie voor opslagbehoeften in de regio.

Onze vestiging bevindt zich op een gunstige afstand van belangrijke verkeersaders. Slechts 2 minuten rijden vanaf de A58, de belangrijkste snelweg die Goes verbindt met steden zoals Bergen op Zoom en Breda in minder dan een uur rijden. Daarnaast zijn we makkelijk bereikbaar vanaf de Nansenbaan (N289) en de Deltaweg (N256), waardoor plaatsen als Yerseke, Kapelle, ‘s-Gravenpolder en Wemeldinge binnen een korte rijafstand liggen.

Green Box in Goes is de perfecte opslagpartner, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende gemeenschappen. Of je nu komt vanuit het bruisende Terneuzen, op slechts een uur rijden via de N62, of het schilderachtige Tholen, op ongeveer 40 minuten rijden via de N286, onze locatie is gemakkelijk te bereiken voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige opslagfaciliteiten in de regio.

Met de ideale ligging nabij belangrijke snelwegen en omliggende steden en dorpen, biedt Green Box in Goes de perfecte opslagoplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opslagruimte te reserveren of voor meer informatie. Wij staan klaar om jou te helpen bij al jouw opslagvereisten in deze prachtige omgeving van Zeeland!

Tom de Keijzer: “Green Box Goes: misschien wel de mooiste en zeker de duurzaamste self-storage vestiging van Zeeland”.

Duurzaamheid Green Box

Bij Green Box gaan we verder dan alleen het bieden van opslagruimte. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Onze self-storage vestigingen zijn ontworpen met verschillende duurzame aspecten die onze inzet voor milieuvriendelijkheid weerspiegelen.

We verlichten onze faciliteiten met energiezuinige LED-verlichting die op sensoren werkt. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd doordat de verlichting alleen aan is wanneer dat nodig is. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waardoor we ons steentje bijdragen aan het verminderen van schadelijke chemicaliën die in het milieu terechtkomen.

Een van onze trotse initiatieven is dat al onze vestigingen volledig draaien op zonne-energie. Op het dak van onze opslagfaciliteiten wekken we zelf duurzame energie op, waardoor we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en bijdragen aan een schonere toekomst.

Bovendien geloven we in het belang van herbebossing en het behoud van de natuur. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met OneTreePlanted.org. Voor iedere huurder die bij ons opslagruimte huurt, planten we een boom. Deze inspanning draagt niet alleen bij aan het herstel van bossen wereldwijd, maar zorgt er ook voor dat we samen bijdragen aan het bevorderen van een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Bij Green Box streven we ernaar om niet alleen een betrouwbare opslagpartner te zijn, maar ook een bedrijf dat actief werkt aan duurzame praktijken. Door onze focus op energie-efficiëntie, het verminderen van schadelijke stoffen en het ondersteunen van herbebossingsinitiatieven, hopen we bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen met onze klanten zetten we ons in voor een groenere toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen of om een opslagruimte te huren bij een partner die zich inzet voor een milieuvriendelijke aanpak!

Betaalbaar en transparante prijzen

Ontdek transparante en eerlijke prijzen bij Green Box voor jouw opslagbehoeften. Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. We geloven in duidelijkheid en betrouwbaarheid, daarom hanteren we vaste prijzen zonder extra kosten voor administratie, borg of andere verrassingen.

Bij het huren van een opslagbox bij Green Box vragen we eenmalig €15 voor een veiligheidsslot. Dit slot blijft jouw eigendom en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke bezittingen optimaal beschermd zijn. Als je al beschikt over een specifiek self-storage slot dat je wilt gebruiken, ben je meer dan welkom om dit te gebruiken. Door jouw eigen slot te gebruiken, draag je zelfs bij aan een duurzamere aanpak, en daar zijn we bij Green Box enthousiast over.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om onze prijzen. Met onze eenvoudige en heldere tariefstructuur weet je precies waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten achteraf. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige opslagruimte tegen eerlijke prijzen, zodat je met een gerust hart jouw spullen kunt opslaan zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte extra kosten.

Je betaalt per maand vooruit via automatische incasso. Mocht je voor het eind van de maand je box leeg halen en opzeggen dan storten we de huur voor de dagen die je niet hebt gebruikt automatisch weer terug. Dat is nog eens flexibel en klantvriendelijk! Huur vandaag nog een opslagbox bij Green Box Goes vanaf €39 per maand.