Opslagruimte huren in Zevenaar

Op dit moment is Green Box op bedrijventerrein Mercurion in Zevenaar nog in aanbouw! Vanaf half mei is het mogelijk om een bezichtiging te plannen om de opslagboxen te bekijken. Het is nu al mogelijk om vanaf 1 juni jouw opslagbox te reserveren!

Openingsactie! Eerste 3 maanden 50% korting. Gebruik code: WELKOMZEVENAAR
Opening: 1 juni 2024

Beschikbare opslagruimtes in Zevenaar

€ 39
per maand
€ 59
per maand
€ 89
per maand
€ 129
per maand
€ 159
per maand

Tijdelijke opslag huren in Zevenaar

Welkom bij Green Box Zevenaar, jouw opslagpartner voor veilige en handige opslagruimte op een toplocatie langs de A12. Of je nu een ondernemer bent die extra opslagruimte nodig heeft voor je bedrijfsmaterialen of een particulier die ruimte zoekt voor persoonlijke spullen, bij Green Box vinden we de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften.

Waarom kiezen voor Green Box Zevenaar?

1. Veilige en beveiligde opslag

Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. Bij Green Box begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw spullen veilig op te bergen. Onze faciliteit is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en individuele toegangscodes, waardoor je altijd met een gerust hart toegang hebt tot jouw opslagruimte.

2. Diverse opslagopties op maat

Ongeacht de omvang van jouw opslagbehoeften, hebben we verschillende opslagunits beschikbaar die aan jouw specifieke eisen voldoen. Van kleine opslagboxen van 2m2 voor persoonlijke spullen tot ruimere units voor zakelijk gebruik, bij Green Box bieden we opslagruimtes in verschillende formaten, zodat je precies de juiste ruimte kunt kiezen.

3. Toegankelijkheid en gemak

Bij ons draait alles om jouw gemak. Gelegen op een strategische locatie aan Mercurion 4 in Zevenaar, zijn onze opslagfaciliteiten eenvoudig bereikbaar voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Met ruime toegangstijden, dagelijks van 07.00-23.00u kun je altijd bij jouw spullen wanneer dat het beste voor jou uitkomt.

4. Flexibele huurperiodes

Of je nu voor korte- of langere tijd opslagruimte nodig hebt, bij Green Box huur je minimaal 1 maand en daarna is je ruimte per dag opzegbaar. Zo betaal je nooit voor opslagruimte die je niet meer nodig hebt en blijf je super flexibel. Je kan uiteraard zo lang blijven huren als je wil!

5. Milieubewustheid

Bij Green Box hechten we waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze faciliteit is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en we streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. Zo draait onze vestiging gasloos en 100% op zonne-energie, opgewekt op ons eigen dak.

Voor wie is Green Box geschikt?

Zakelijke klanten

Of je nu een kleine lokale onderneming bent die extra voorraadruimte nodig heeft, een groeiend bedrijf dat archieven wil opslaan, of een freelancer die ruimte zoekt voor gereedschappen en apparatuur, onze zakelijke opslagruimtes bieden de perfecte oplossing.

Particuliere klanten

Voor particulieren die gaan verhuizen, verbouwen, seizoensgebonden spullen op willen bergen, bezittingen veilig willen bewaren of gewoon wat extra ruimte nodig hebben, bieden onze opslagunits de ideale plek om jouw spullen op een georganiseerde en veilige manier te bewaren.

Bij Green Box Zevenaar streven we ernaar om jouw opslagervaring zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met jouw opslagbehoeften.

De beste self-storage in Zevenaar

Het vinden van hoogwaardige opslagruimte in Zevenaar en omstreken was nog nooit zo eenvoudig! Bij Green Box, gunstig gelegen aan Mercurion 4 in Zevenaar, bieden we de nieuwste en veilige opslagboxen voor zowel individuen als bedrijven in de regio.

Onze locatie in Zevenaar is strategisch gepositioneerd, met uitstekende verbindingen naar omliggende steden en dorpen in Gelderland en de regio Arnhem-Nijmegen. Vanuit steden zoals Arnhem, op slechts 20 minuten rijden via de A12, tot Doetinchem, bereikbaar binnen 30 minuten via de A18, biedt Green Box een gunstige ligging voor iedereen die op zoek is naar veilige opslagruimte in de omgeving.

De vestiging bevindt zich op een steenworp afstand van belangrijke verkeersaders. Slechts enkele minuten rijden vanaf de A12. Daarnaast zijn we gemakkelijk bereikbaar vanaf de N336 en N813, waardoor plaatsen als Didam, Duiven en Westervoort binnen een korte rijafstand liggen.

Green Box in Zevenaar is de ideale opslagpartner, centraal gelegen en met uitstekende bereikbaarheid. Of je nu vanuit het bruisende Doesburg komt, op ongeveer 15 minuten rijden via de N317, of het schilderachtige Babberich, op slechts 10 minuten rijden via de N812, onze locatie is gemakkelijk te bereiken voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige opslagfaciliteiten in de omgeving.

Met de gunstige ligging nabij belangrijke snelwegen en omliggende steden en dorpen, biedt Green Box in Zevenaar de perfecte opslagoplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opslagruimte te reserveren of voor meer informatie. Wij staan klaar om jou te helpen bij al jouw opslagvereisten in deze prachtige regio van Gelderland!

Duurzaamheid Green Box

Bij Green Box gaan we verder dan alleen het bieden van opslagruimte. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Onze self-storage vestigingen zijn ontworpen met verschillende duurzame aspecten die onze inzet voor milieuvriendelijkheid weerspiegelen.

We verlichten onze faciliteiten met energiezuinige LED-verlichting die op sensoren werkt. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd doordat de verlichting alleen aan is wanneer dat nodig is. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waardoor we ons steentje bijdragen aan het verminderen van schadelijke chemicaliën die in het milieu terechtkomen.

Een van onze trotse initiatieven is dat al onze vestigingen volledig draaien op zonne-energie. Op het dak van onze opslagfaciliteiten wekken we zelf duurzame energie op, waardoor we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en bijdragen aan een schonere toekomst.

Bovendien geloven we in het belang van herbebossing en het behoud van de natuur. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met OneTreePlanted.org. Voor iedere huurder die bij ons opslagruimte huurt, planten we een boom. Deze inspanning draagt niet alleen bij aan het herstel van bossen wereldwijd, maar zorgt er ook voor dat we samen bijdragen aan het bevorderen van een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Bij Green Box streven we ernaar om niet alleen een betrouwbare opslagpartner te zijn, maar ook een bedrijf dat actief werkt aan duurzame praktijken. Door onze focus op energie-efficiëntie, het verminderen van schadelijke stoffen en het ondersteunen van herbebossingsinitiatieven, hopen we bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen met onze klanten zetten we ons in voor een groenere toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen of om een opslagruimte te huren bij een partner die zich inzet voor een milieuvriendelijke aanpak!

Betaalbaar en transparante prijzen

Ontdek transparante en eerlijke prijzen bij Green Box voor jouw opslagbehoeften. Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. We geloven in duidelijkheid en betrouwbaarheid, daarom hanteren we vaste prijzen zonder extra kosten voor administratie, borg of andere verrassingen.

Bij het huren van een opslagbox bij Green Box vragen we eenmalig €15 voor een veiligheidsslot. Dit slot is jouw eigendom en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke bezittingen optimaal beschermd zijn. Als je al beschikt over een specifiek self-storage slot dat je wilt gebruiken, ben je meer dan welkom om dit te gebruiken. Door jouw eigen slot te gebruiken, draag je zelfs bij aan een duurzamere aanpak, en daar zijn we bij Green Box enthousiast over.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om onze prijzen. Met onze eenvoudige en heldere tariefstructuur weet je precies waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten achteraf. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige opslagruimte tegen eerlijke prijzen, zodat je met een gerust hart jouw spullen kunt opslaan zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte extra kosten.

Je betaalt per maand vooruit via automatische incasso. Mocht je ergens voor het eind van de maand je box leeg halen en opzeggen dan storten we de huur voor de dagen die je niet hebt gebruikt automatisch weer terug. Dat is nog eens flexibel en klantvriendelijk! Huur vandaag nog een opslagbox bij Green Box Zevenaar vanaf €39 per maand.