Opslagruimte huren in Nijverdal

Welkom bij Green Box op bedrijventerrein ‘t Lochter in Nijverdal! Als particulier of zakelijke gebruiker huur je hier precies de opslagruimte die je nodig hebt. Of het nu is voor een maand of voor een paar jaar, bij ons staan je spullen veilig en droog. Huur nu al jouw eigen opslagruimte vanaf €39 / maand!

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50
Opslagruimte huren

Beschikbare opslagruimtes in Nijverdal

€ 39
per maand
€ 69
per maand

Laatste boxen

€ 89
per maand

Laatste boxen

€ 109
per maand

Nu beschikbaar

€ 189
per maand

Opslagunits in Overijssel

Wil je een opslagruimte huren in Nijverdal? Onze nieuwste self-storage vestiging is gelegen op bedrijventerrein ‘t Lochter aan de Ernst Machstraat 1. Wij hebben de opslagbox die past bij jouw opslagvraag, of het nu om een grote of een kleine opslagbox gaat. Je huurt bij Green Box Nijverdal al een box vanaf 1 maand. Profiteer van de lage actieprijzen zoals hieronder weergegeven.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar vanaf Rijssen, Holten, Wierden, Raalte en Hellendoorn en is gelegen op 1 minuut afstand van de N35! Ook voor motor- en scooterstalling ben je bij ons aan het juiste adres!

Opslagbox huren in Nijverdal

Een opslagruimte huren bij Green Box biedt vele voordelen. Wij bieden verschillende type opslagboxen aan, zo klein of groot als je wil. Onze vestigingen zijn dagelijks geopend van 07.00 tot 23.00u. Je kan jouw ruimte online selecteren en veilig, snel en online boeken. Na betaling ontvang je een persoonlijke Green Box App waarmee je toegang hebt tot de vestiging. Eenmaal binnen vind je jouw eigen opslagruimte die je afsluit met jouw eigen self-storage slot. Onze locatie is zeer goed bereikbaar en parkeren kan voor de deur!

Green Box zorgt uiteraard dat opslagruimtes goed beveiligd zijn, zowel binnen als buiten onze vestiging door middel van camera’s en inbraakalarmen. Ook werkt Green Box samen met de Politie, Brandweer en de Hondenbrigade. Op deze manier houden wij het huren van een opslagbox voor iedereen veilig en vertrouwd. Niet voor niets: dé opslagspecialist van Twente!

Jouw goedkope opslagruimte in Twente

Bij Green Box Nijverdal ben je verzekerd van de beste prijs, spiksplinternieuwe opslagboxen en uitstekende service. Wij zorgen ervoor dat je veilig en vertrouwd je spullen bij ons kan opslaan. Ben je op zoek naar de goedkoopste opslagruimte van Overijssel? Huur dan een ruimte op de 1e verdieping en kies een kleine box en vul die zo efficiënt mogelijk. Gebruik daarbij de hoogte van de box (deze is minimaal 3 meter hoog).

De verdieping is bereikbaar met een grote lift maar je kan ook met de trap. Dit scheelt jou in de maandelijkse kosten ten opzichte van een box op de begane grond. Ben je op zoek naar opslagruimte in Nijverdal? Boek jouw opslagruimte online -> direct huren!

De enige self-storage in de regio Nijverdal

Wist je dat Green Box de enige self-storage aanbieder is die opslagboxen en opslagruimte aanbiedt in Nijverdal en regio Rijssen, Holten, Raalte en Wierden? Woon of werk je in een van deze plaatsen? Dan zijn wij voor jou de ideale plek om je spullen op te slaan: dichtbij, goed bereikbaar en vertrouwd. Je krijgt je eigen opslagruimte die je afsluit met jouw self-storage slot waarvan alleen jij de sleutels hebt. Veiligheid boven alles!