Opslagruimte huren in Didam

Opslagruimte huren Didam

Tijdelijk opslagruimte huren in Didam?

Op slechts 2 minuten rijden van Didam verhuren wij opslagruimtes aan particulieren en bedrijven. Vanaf 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar. Onze vestiging is gelegen direct naast de A12 afrit Zevenaar op bedrijventerrein Mercurion.

Opslagruimte huren in regio Didam

Woon of werk je in Didam en ben je op zoek naar opslagruimte voor het opslaan van jouw inboedel? Op slechts 2 minuten rijden, bij Green Box in Zevenaar verhuren wij de opslagbox die je zoekt. Bij ons huur je al een box vanaf 1 maand, daarna is je box dagelijks opzegbaar. Daardoor betaal je nooit teveel en blijf je altijd flexibel! Je kan ook heel makkelijk groter / kleiner huren wanneer je wensen veranderen.

Voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen is het huren van een opslagruimte in Zevenaar via Green Box ideaal. Bij Green Box betaal je een vaste prijs per maand voor de extra ruimte die je nodig hebt, of dit nu voor de opslag van meubels en inventaris is of voor de extra opslag voor jouw onderneming. Onze vestiging is eenvoudig bereikbaar en parkeren kan (overdekt) voor de deur.

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!