Self-storage

self-storage huren bij green box

Op zoek naar een self-storage opslagbox?

Wij verhuren self-storage opslagboxen aan particulieren en bedrijven. Onze opslagboxen zijn geschikt voor tijdelijke- en langdurige opslag van goederen, producten, materieel en zelfs motoren en scooters. Kies de opslagbox die bij jou past!

  • Uitstekend beveiligd. Je hebt je eigen opslagbox!
  • Altijd een geschikte opslagbox voor jouw spullen!
  • Dagelijkse toegang van 07:00u – 23:00u

Heb je al een tijd het gevoel dat je te weinig ruimte thuis hebt en dat je huis steeds kleiner lijkt te worden? En zit verhuizen er in deze woningmarkt gewoonweg niet in? Waarschijnlijk heb je best veel spullen die je maar een paar keer per jaar nodig hebt (zoals kerstspullen, tuinmeubels en seizoensgebonden sportattributen zoals ski’s, golfclubs, surfplank en schaatsen). Hoe handig zou het zijn om deze spullen dan op te slaan in een externe opslagbox, oftewel een self-storage box? Ervaar de extra ruimte in je huis en je zult zien dat je woning weer een stuk groter aanvoelt.

Tijdelijke opslag in self-storage box

Het fijne aan het huren van een self-storage box is dat iedere dag van de week toegang hebt tot onze vestiging met jouw persoonlijke Green Box app. Onze openingstijden zijn van 07.00u ‘s-ochtends tot 23.00u ‘s-avonds, iedere dag van de week. Mocht je dus tussentijds wat spullen erbij willen zetten of juist weer ophalen dan is dit heel eenvoudig te regelen. Binnen in de vestiging heb je je eigen opslagruimte die je veilig afsluit met jouw eigen self-storage slot. Zo weet je zeker dat jij de enige bent die bij jouw opgeslagen spullen kan.

Een opslagbox voor je verzameling

Ben je een fanatieke verzamelaar maar kom je steeds meer in de knel met de nog beschikbare ruimte in jouw woning? Laat niets jouw uitgebreide verzameling in de weg staan en sla je spullen op bij Green Box. Door je verzameling (of overbodige spullen) op te slaan in een externe opslagbox heb je weer de ruimte thuis. Zorg er altijd voor dat je een goede inboedelverzekering afsluit die ook jouw verzameling verzekert op een externe locatie.

Tip: heb je geen idee hoeveel opslagruimte je nodig hebt? Gebruik onze opslagcalculator en selecteer jouw product (of een vergelijkbaar product) dat je verzamelt. Voeg zoveel producten toe als je in je verzameling hebt en je ziet precies hoeveel opslag je nodig hebt. Slim!

Inboedelopslag te huur

Bergruimte als je gaat reizen

Ga je op reis en heb je je woning verhuurd aan iemand anders? In dat geval heb je natuurlijk het liefst dat je persoonlijke spullen veilig en extern staan opgeslagen. Je wil je natuurlijk niet druk maken over je privé spullen als je aan de andere kant van de wereld op reis bent. Door jouw persoonlijke spullen tijdelijk op te slaan in een  opslagbox hoef je hier niet over na te denken. Zo kan je heerlijk languit en zorgeloos genieten van een cocktailtje op het strand. Nog een voordeel is dat je vaak aan de kleinste opslagbox al voldoende hebt. Je slaat namelijk alleen je persoonlijke spullen tijdelijk op. Zo neemt jouw opslagbox geen hap uit je vakantiebudget!

Ook voor jouw huurder of tijdelijke gebruiker van jouw huis is het fijn dat het huis strak en opgeruimd is. Helemaal als je je huis aan onbekenden verhuurt, bijvoorbeeld via Airbnb. Jouw dierbare spullen zijn tijdelijk ergens anders veilig opgeslagen. En je strakke en opgeruimde huis gaat je zeker een goede review opleveren!

Huur tijdens je reis dus een externe opslagbox (al vanaf €39 per maand) en je reist met een gerust hart de hele wereld over!

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!