PRIJZEN VAN OPSLAGRUIMTES

Als je op zoek bent naar opslagruimte ben je natuurlijk benieuwd naar wat dit je gaat kosten. Bij Green Box publiceren wij daarom onze prijzen duidelijk op onze site. Zo kan je een goede keuze maken welke opslagbox het beste bij jou past en kom je niet voor verrassingen te staan. 

Bij ons betaal je een vaste maandelijkse prijs en geen administratiekosten, borg of andere maandelijkse servicekosten. En mocht je zelf al een self-storage slot hebben dan kan je deze gebruiken om jouw opslagruimte mee af te sluiten. Zo ben je extra Green (duurzaam) bezig! Heb je geen self-storage slot? Geen zorgen! Op onze vestiging staat een slotenautomaat waar je contactloos een slot kan aanschaffen voor €15 waarmee je jouw opslagbox veilig kan afsluiten!

Bekijk de prijzen van jouw vestiging:

Wat kost een opslagruimte?

De prijs van een opslagruimte verschilt per vestiging, de grootte van de box, en of je op de 1e verdieping of begane grond wil huren. In de basis geldt: hoe groter de opslagbox, hoe hoger de prijs . De prijs per m2 neemt echter wel af naarmate je een grotere box huurt. Dus dat betekent een betere “value for money” voor de grotere opslagboxen. Maar welke box je ook kiest, zorg ervoor dat je deze zo efficiënt mogelijk indeelt en gebruik maakt van de hoogte (3 meter)! 

Zoek je goedkope opslag?

Wil je zo goedkoop mogelijk een opslagbox huren? Zorg dan dat je de opslagruimte slim indeelt en kies een zo’n klein mogelijke opslagbox op de eerste verdieping van de vestiging van jouw keuze. Er is uiteraard een grote lift en er zijn (transport)karren en wagens aanwezig om jouw spullen makkelijk te verhuizen. Bespaartip: wacht niet met boeken van de opslagruimte want de prijzen zullen gaan stijgen voor nieuwe huurders op het moment dat er meer opslagboxen verhuurd zijn. Je kan een startdatum tot 3 maanden in de toekomst kiezen waardoor je de lage prijs vastlegt op het moment dat je de boeking maakt. 

Veelgestelde vragen

Selecteer de Green Box vestiging en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL in jouw persoonlijke Green Box account. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€15) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Prijzen voor huren opslagruimte
Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl of bel 085-0607353 of WhatsApp ons!