Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag huren bij Green Box

Wil je een tijdelijke opslag huren in verband met een verhuizing of verbouwing?

Bij Green Box huur je al een opslagruimte voor 1 maand. Hierna is je ruimte dagelijks opzegbaar waardoor je nooit voor ruimte betaalt die je niet meer gebruikt! Verhuizen en verbouwen is immers al duur genoeg!

  • Uitstekend beveiligd
  • Verschillende type opslagboxen
  • Huur 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar
  • Huur en betaal online, veilig en snel

Verhuizen of verbouwen kan een stressvolle tijd zijn, en het vinden van een plek om al je spullen op te slaan kan een extra zorg zijn. Gelukkig biedt Green Box de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften tijdens een verhuizing of verbouwing.

Wanneer je besluit om je huis te verkopen, kan het handig zijn om wat van je spullen op te slaan zodat je huis er opgeruimder uitziet voor potentiële kopers. Hierdoor kunnen ze zich makkelijker een beeld vormen van hoe hun eigen spullen erin zouden staan. Bovendien kan het ook handig zijn om sommige spullen te bewaren die je niet gebruikt maar waar je wel aan gehecht bent, zodat je ze later in je nieuwe huis weer kunt opbergen.

Verbouwingen kunnen ook een tijd zijn waarop je opslagruimte nodig hebt. Tijdens een verbouwing kan het zijn dat er geen plek is voor sommige van je spullen, of dat er gewerkt wordt in een deel van je huis waardoor je spullen beschadigd kunnen raken. Door deze spullen op te slaan bij Green Box, kun je er zeker van zijn dat ze veilig en droog opgeborgen zijn.

Green Box biedt flexibele huurperiodes, zodat je alleen hoeft te betalen voor de tijd die je echt nodig hebt. Bovendien zijn onze opslagruimtes veilig, schoon en droog, zodat je gerust kunt zijn dat je spullen in goede staat blijven tijdens de opslag. Onze locaties zijn gemakkelijk te bereiken, zodat je altijd toegang hebt tot je spullen.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!