Zakelijke opslag

Zakelijke opslagruimte voor webshopvoorraad, gereedschap en materialen

Extra opslagruimte nodig voor je onderneming?

Ook voor zakelijke opslag ben je bij Green Box aan het juiste adres. Wij hebben op onze vestigingen verschillende grote opslagboxen beschikbaar die geschikt zijn voor zakelijke opslag. Een aantal van deze ruimtes hebben een extra grote roldeur waardoor ook producten op pallets eenvoudig naar binnen kunnen worden gereden.

  • Uitstekend beveiligd
  • Grote opslagboxen met roldeuren, nabij de ingang
  • Zeer goed bereikbaar (ook voor je leveranciers)
  • Dagelijkse toegang van 07:00u – 23:00u

Als je een bedrijf hebt, weet je hoe belangrijk het is om efficiënt te werken en een goede indruk te maken op klanten. Een van de manieren om dit te bereiken, is door het huren van een professionele opslagruimte bij Green Box. Onze opslagruimte biedt veel voordelen voor bedrijven van alle grootten en in alle sectoren.

Onze opslagruimte is veilig en betrouwbaar. Onze vestiging is voorzien van 24/7 camera-bewaking en een anti-inbraaksystemen. Al onze units zijn beveiligd met sloten en de locatie wordt regelmatig gecontroleerd door onze beveiligingsdienst. Zo weet je zeker dat je zakelijke spullen veilig zijn.

Onze opslagruimte is flexibel. Wij bieden een breed scala aan opslagunit maten, van kleinere eenheden tot grote opslagruimtes, zodat je precies de juiste hoeveelheid opslagruimte kunt huren die je nodig hebt. Onze flexibele huurcontracten laten je toe om de huur van je opslagunit op elk moment aan te passen of op te zeggen, zodat je nooit vastzit aan een langdurig contract. Bovendien, bieden wij ook de mogelijkheid van een gratis ophalen en bezorgen van je spullen.

Onze opslagruimte is handig. Als je geen ruimte hebt in je kantoor of magazijn, kun je bij ons een opslagruimte huren voor het opslaan van je archief, inventaris, gereedschap, machines, of andere zakelijke spullen. Onze locaties zijn handig gelegen, dicht bij de belangrijke wegen, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

Onze opslagruimte is betaalbaar. Wij bieden concurrerende prijzen voor onze opslagruimtes, zodat je kunt besparen op de kosten van het huren van een extra kantoor of magazijnruimte.

Als je een bedrijf hebt, overweeg dan om een professionele opslagruimte te huren bij Green Box. Onze veilige, flexibele en handige opslagruimte biedt veel voordelen voor bedrijven van alle grootten en in alle sectoren. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van je zakelijke spullen.

Webshop voorraad opslag

Begint jouw webshop serieuze vormen aan te nemen en heb je thuis niet meer de ruimte om je hele voorraad op te slaan? Green Box verhuurt ook grote opslagboxen voor de opslag van jouw bedrijfsvoorraad. Daarnaast is het mogelijk om magazijnkasten in jouw opslagbox te plaatsen zodat je alle producten goed kan ordenen voordat je ze verstuurt. Wist je dat op onze vestigingen palletwagens en rolcontainers kosteloos beschikbaar zijn? Zo kan je de geleverde voorraad direct in  de opslagbox plaatsen. Handiger kan het niet!
Ben je op zoek naar een grotere ruimte dan wij aanbieden op onze website? Vaak kunnen wij meerdere opslagboxen samenvoegen tot 1 grote unit. Vraag naar de mogelijkheden. 

Opslagruimte voor webshop, gereedschap en materialen

Opslag gereedschap en materialen

Ben je aannemer, schilder, monteur of timmerman en zoek je een plek waar je gereedschap en materialen op kan slaan? Onze grote opslagboxen zijn perfect voor hiervoor. De grote opslagboxen zijn dichtbij de ingang gelegen waardoor je altijd snel bij jouw opslagbox bent. Met onze ruime dagelijkse openingstijden van 07.00u – 23.00u is er altijd moment dat je bij je spullen kan. Bij ons huur je geen grote (dure) bedrijfsunit of garagebox op een afgelegen terrein. Green Box verhuurt uitstekend bereikbare en beveiligde opslagboxen in het formaat dat jij nodig hebt. En heb je tijdelijk een extra box nodig dan is dat geen probleem. Wij groeien mee met jouw onderneming!

Opslagloods voor bedrijfsinventaris

Ook wanneer je een grote opslagbox zoekt voor een bedrijfsinventaris of voor promotieartikelen bieden onze opslagboxen de ruimte die je nodig hebt. Heb je een opslagbox nodig die door verschillende vertegenwoordigers gebruikt moet worden? Dat is allemaal geen probleem bij Green Box. Wij zorgen ervoor dat jouw leveranciers en vertegenwoordigers altijd toegang hebben tot jouw opslagbox.

BTW en opslagruimte

De prijzen op onze website zijn weergegeven zonder BTW. In de tweede stap van het boekingsproces kun je jouw KVK nummer invullen en wordt de BTW toegevoegd aan de huurfactuur. De factuur wordt maandelijks automatisch verzonden naar jouw crediteurenafdeling. Wist je dat het ook mogelijk is om jouw zakelijke opslag maandelijks op factuur te betalen? Neem hiervoor contact met ons op.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!