Opslagruimte huren in Vianen

Opslagruimte huren in Vianen

Tijdelijke opslagruimte huren in Vianen?

Zoek je opslagruimte in de omgeving van Vianen? Op slechts 5 minuten rijden vind je onze nieuwste en meest duurzame self-storage locatie in Houten. Huur al een eigen opslagbox voor €45 per maand!

Opslagruimte huren in de buurt van Vianen

Op slechts 5 minuten rijden vanaf Vianen verhuren wij op Bedrijventerrein De Meerpaal in Houten, verschillende type opslagruimtes voor zowel tijdelijke- als langdurige opslag. Deze boxen zijn goed bereikbaar en uitstekend beveiligd. Je huurt bij ons je eigen opslagruimte die je kan afsluiten met je eigen self-storage slot. De opslagboxen kunnen gebruikt worden voor de opslag van inboedel, een bedrijfsinventaris, gereedschap en materialen, een webshopvoorraad en ga zo maar door. Onze opslagboxen zijn allemaal minimaal 3 meter hoog en zijn voorzien van brede (rol)deuren. Heb je een speciaal verzoek of twijfel je welke opslagbox voor jou het beste is? Neem contact met ons op of gebruik eens onze opslagcalculator. Hiermee bereken je snel welke opslagunit het best bij je past!

Wil je een keer langs komen om een paar opslagboxen te bekijken? Je bent van harte welkom om een bezichtiging in te plannen!

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!