Fietsenopslag

Fietsenopslag bij Green Box

Zoek je een opslag voor je (race)fiets of mountainbike?

Bij Green Box verhuren wij ook kleine opslagboxen die ideaal zijn voor de opslag van jouw fiets(en). Door gebruik te maken van de hoogte zou je zelfs meerdere fietsen in onze kleine XS box kwijt kunnen! En omdat je dagelijks toegang hebt kan je altijd erop uit wanneer jou dat uitkomt!

  • Uitstekend beveiligd
  • Huur al een opslag voor je fiets(en) voor €39 per maand!
  • Dagelijkse toegang van 07:00u – 23:00u
  • Huur en betaal online, veilig en snel

Als je een fietser bent, weet je hoe belangrijk het is om je fiets veilig en droog te stallen. Maar soms is er gewoon geen plek in je huis of garage voor een extra fiets. Gelukkig biedt Green Box een oplossing: het huren van een opslagbox voor het stallen van je fiets.

Onze opslagboxen zijn de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige en droge plek om hun fiets op te slaan. Onze opslagboxen zijn speciaal ontworpen om fietsen te beschermen tegen weersinvloeden en diefstal. Al onze opslagboxen zijn beveiligd en de vestigingen zijn tevens voorzien van 24/7 camerabewaking en anti-inbraaksystemen.

Onze opslagboxen zijn beschikbaar in verschillende maten, zodat je precies de juiste hoeveelheid opslagruimte kunt huren die je nodig hebt voor je fiets. Onze flexibele huurcontracten laten je toe om de huur van je opslagbox op elk moment aan te passen of op te zeggen, zodat je nooit vastzit aan een langdurig contract. Onze opslagboxen zijn ook handig gelegen, dicht bij de belangrijke wegen, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je fiets.

Als je een fietser bent, overweeg dan om een opslagbox te huren bij Green Box voor het stallen van je fiets. Onze veilige, flexibele en handige opslagboxen bieden de perfecte oplossing voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige en droge plek om hun fiets op te slaan. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van je fiets tijdens je afwezigheid.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!