Garagebox

Garagebox huren bij Green Box

Zoek je een garagebox voor de opslag van jouw spullen?

Bij Green Box verhuren wij ook grote opslagboxen met een roldeur. Deze boxen zijn ideaal als je veel spullen wil opslaan of bijvoorbeeld zakelijk extra ruimte nodig hebt. Neem contact met ons op om te vragen welke boxen wij beschikbaar hebben. Het is helaas niet mogelijk om je auto te stallen.

  • 24/7 camera- en inbraakbeveiliging
  • Grote ruimtes tot 20m2, met brede roldeuren
  • Extra hoge opslagboxen (3 meter) met mogelijkheid voor stellingkasten
  • Dagelijkse toegang van 07.00u – 23.00u

Het huren van een opslagbox bij Green Box biedt tal van voordelen ten opzichte van een standaard garagebox. Ten eerste is de locatie van Green Box centraal en gemakkelijk bereikbaar, waardoor u snel toegang heeft tot uw spullen. Bovendien biedt Green Box ruimte toegang tot de opslagruimte, zodat u altijd kunt in- en uitpakken wanneer het u uitkomt.

Daarnaast biedt Green Box een hoog niveau van beveiliging, waaronder 24/7 camerabeveiliging, alarmsystemen en beveiligde toegangscontrole. Dit geeft je de geruststelling dat jouw spullen veilig zijn opgeslagen.

Tot slot zijn de opslagboxen bij Green Box zeer flexibel. Je kunt kiezen uit verschillende maten opslagruimte, afhankelijk van jouw opslagbehoeften, en de huur is per dag opzegbaar. Dit geeft jou de flexibiliteit om je opslagruimte aan te passen aan je veranderende situatie.

In samenvatting biedt Green Box een centrale, gemakkelijk bereikbare locatie, ruime toegangstijden, hoog niveau van beveiliging en flexibele huurmogelijkheden, waardoor het een betere keuze is voor opslag dan een standaard garagebox.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!