Opslagruimte huren in Holten

Opslagruimte huren in Holten

Zoek je opslagruimte in de regio Holten?

Op slechts 15 minuten rijden van Holten verhuren wij verschillende opslagboxen aan particulieren en bedrijven in onze nieuwste vestiging in Nijverdal. Een eigen opslagruimte huren is al mogelijk voor €39 per maand!

Opslagbox huren in regio Holten

Het is slechts 15 minuten rijden vanaf Holten naar de dichtstbijzijnde self-storage vestiging van de regio. In Nijverdal verhuren wij op Bedrijventerrein ‘T Lochter (naast de Subway en tegenover de McDonalds) verschillende opslagboxen. Of je nu voor een korte periode of een lange tijd een opslagbox nodig hebt, bij ons kan het allebei! Je huurt al een opslagruimte vanaf 1 maand. Na de eerste maand is je ruimte dagelijks opzegbaar zodat je nooit betaalt voor ruimte die je niet meer nodig hebt. Je kan de opslagbox voor verschillende doeleinden gebruiken: inboedel, materiaal, webshopvoorraad, bedrijfsinventaris, seizoensgebonden producten en ga zo maar door. En omdat je iedere dag toegang hebt met de handige Green Box App kan je altijd bij je spullen wanneer dat nodig is.

Moeite om de juiste ruimte te kiezen of wil je een keer langs komen? Gebruik dan onze opslagcalculator of plan een bezichtiging in!

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!