Inboedelopslag

Tijdelijke inboedelopslag

Wil je tijdelijk opslagruimte huren voor het opslaan van je inboedel?

Ga je verhuizen of verbouwen en heb je thuis meer ruimte nodig? Dan kan je bij Green Box tijdelijke inboedelopslag huren voor de spullen die bij jou in de weg staan. Bij ons zijn je spullen droog, veilig en vertrouwd opgeslagen.

  • 24/7 camera- en inbraakbeveiliging
  • Zeer goed bereikbaar en parkeren voor de deur
  • Dagelijkse toegang van 07:00u – 23:00u
  • Huur en betaal online, veilig en snel
  • Verhuisbox huren voor tijdelijke inboedel opslag

Wist je dat de kans op een hogere verkoopprijs 10% groter is wanneer je zorgt voor een opgeruimd huis tijdens de bezichtigingen? Het kan voor sommige mensen lastig zijn om een huis goed te beoordelen wanneer het huis vol met spullen staat. Potentiële kopers zullen het waarderen als je woning er strak en opgeruimd bij staat. Dit geeft niet alleen jou een opgeruimd gevoel maar kan er zelfs voor zorgen dat er meer interesse is voor jouw woning. Vind je het lastig om in te schatten hoeveel ruimte je nodig hebt? Met onze handige opslagcalculator kan je precies aangeven welke inboedel je wil opslaan. Zo betaal je nooit voor ruimte die je niet gebruikt.
Doordat je iedere dag toegang hebt van 07.00u tot 23.00u kan je altijd bij je spullen wanneer dat nodig is. Heb je vandaag nog een opslagbox nodig? Regel het direct hier!

Je meubels opslaan tijdens een verbouwing?

Als je je woning gaat verbouwen dan is er niets vervelender dan dat je spullen onder het stof komen te zitten of in de weg staan. Om je huis leefbaar te houden tijdens een verbouwing kan je ervoor kiezen om de spullen die je even niet nodig hebt tijdelijk op te slaan in een opslagbox. Op die manier hebben de bouwvakkers en /of jijzelf de ruimte om aan de slag te gaan en weet je zeker dat jouw spullen droog en veilig zijn opgeslagen. En omdat verbouwen al duur genoeg is huur je bij ons jouw tijdelijke opslagbox vanaf €39 per maand. 

Waarom jouw inboedel opslaan bij Green Box?

Bij Green Box snappen we dat je soms op stel en sprong een opslagbox nodig hebt. Daarom kan je bij ons 24/7 een opslagruimte boeken via onze website. En met onze ruime openingstijden kan je vaak dezelfde dag al je spullen verhuizen naar jouw opslagbox in onze vestiging. Kom je aan op onze locatie dan parkeer je zo dicht mogelijk bij de ingang en kan je gebruik maken van onze transportkarren, rolcontainers of zelfs een palletwagen. Aan alles is gedacht om ervoor te zorgen dat je zo snel en efficiënt mogelijk jouw opslagbox kan vullen. Nadat je klaar bent sluit je jouw opslagbox af met het speciale self-storage slot waarvan alleen jij de sleutel hebt! En mocht je op een gegeven moment de opslagbox niet meer nodig hebben, met onze opzegtermijn van 1 dag betaal je nooit voor ruimte die je niet meer in gebruik hebt.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!