Opslagruimte huren in Houten

Welkom bij Green Box op bedrijventerrein de Meerpaal in Houten! Wij verhuren hier opslagboxen voor particulier- en zakelijk gebruik. Na de eerste maand is je opslagruimte per dag opzegbaar! Zo blijf je flexibel en huur je precies zo lang (of kort) als nodig is.

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50
green box houten

Beschikbare opslagruimtes in Houten

€ 69
per maand

Laatste boxen

€ 99
per maand
€ 139
per maand
€ 169
per maand

Tijdelijke opslag huren in Houten

Voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen is het huren van een opslagruimte in Houten via Green Box ideaal. Bij Green Box betaal je een vaste prijs per maand, zonder bijkomende verplichte kosten. Onze vestiging is eenvoudig bereikbaar en parkeren kan (overdekt) voor de deur.

Je kan de opslagruimte zo lang huren zoals je wil. Na de eerste maand is jouw opslagruimte dagelijks opzegbaar. Zo blijf je altijd flexibel in het geval jouw plannen wijzigen. Dus wil je je spullen tijdelijk opslaan of langdurig omdat je misschien op reis gaat? Jouw spullen staan bij ons veilig, vertrouwd en droog. Onze vestiging in Houten is ook uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein, Vianen en Utrecht.

Self-Storage in Houten

Wist je dat Green Box de enige self-storage aanbieder van opslagruimte in Houten is? Woon of werk je in Houten? Dan hoef je niet verder te zoeken als je een opslagruimte wil huren die betaalbaar, uitstekend bereikbaar en vertrouwd is. Green Box is de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeftes. Onze units zijn veilig, duurzaam en betaalbaar.

Veilig en betrouwbaar een opslagbox huren

Jouw opslagbox huren bij Green Box biedt vele voordelen. Wij bieden verschillende type opslagboxen aan, zo klein of groot als je wil. Onze vestigingen zijn dagelijks geopend van 07.00u tot 23.00u. Je kan jouw ruimte 24/7 online selecteren en veilig, snel en online boeken. Na betaling ontvang je de uitnodiging voor de Green Box App waarmee je dagelijks toegang hebt tot de vestiging.

Eenmaal binnen vind je jouw eigen opslagruimte die je af sluit met jouw eigen sleutel. Green Box zorgt uiteraard dat opslagruimtes goed beveiligd zijn, zowel binnen als buiten onze vestiging door middel van camera’s en inbraakalarmen. Ook werken wij samen met de Politie, Brandweer en de Hondenbrigade. Op deze manier houden wij het huren van een opslagbox voor iedereen veilig en vertrouwd.

Betaalbaar en transparante prijzen

Bij Green Box zorgen wij ervoor dat de kosten van een opslagbox laag blijven. Dit doen wij doordat wij geen kantoor op de vestiging hebben en bijvoorbeeld 100% van onze stroom opwekken met zonnepanelen op ons dak. Daardoor kunnen wij de kosten voor het huren van een opslagbox laag houden en daar kan jij van profiteren. Je huurt bij Green Box in Houten al een opslagbox voor €69 per maand, zonder bijkomende maandelijkse kosten. Je betaalt bij Green Box geen borg, administratiekosten of andere servicekosten.

Mocht je al een self-storage slot hebben dan hoef je deze ook niet aan te schaffen. Op die manier bespaar je €15 en ben je ook extra Green (duurzaam) bezig!