Opslagruimte Houten – S

Opslagbox S huren bij Green Box

Onze beste prijs

€ 99
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 109 per maand voor begane grond

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 69
per maand

Laatste boxen

€ 139
per maand
€ 169
per maand

Als je op zoek bent naar extra opslagruimte, is huren van de populaire opslagbox S van 4m² een slimme keuze. Met een oppervlakte van 4 vierkante meter biedt deze opslagbox voldoende ruimte voor al jouw spullen.

De opslagbox is ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden spullen, zoals kerstdecoraties, tuinmeubelen en winterkleding. Ook voor het opslaan van sportuitrusting, zoals fietsen en ski’s, is de opslagbox geschikt. Bedrijven kunnen de opslagruimte gebruiken voor het opslaan van archiefmateriaal, inventaris of tijdelijk opslaan van gereedschap en machines.

Met een afsluitbare deur en beveiliging voor extra zekerheid, is jouw opslag veilig en droog. Bovendien is de opslagruimte gemakkelijk toegankelijk, zodat je altijd snel bij jouw spullen kunt.

Het huren van een opslagbox S van 4m² is een betaalbare oplossing voor jouw opslagbehoeften. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je huis of voor je bedrijf, deze opslagbox biedt de perfecte oplossing. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige opslagruimte, huur dan vandaag nog een opslagbox S van 4m².

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?