Opslagruimte Houten – M

Opslagbox M huren bij Green Box

Onze beste prijs

€ 139
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 149 per maand voor begane grond

Begane grond: verhuurd - geef me een seintje

Verdiepingen: nog maar 1 beschikbaar

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 69
per maand

Laatste boxen

€ 99
per maand

Laatste boxen

€ 169
per maand

Als je op zoek bent naar extra opslagruimte, is huren van een opslagbox M een uitstekende keuze. Met een oppervlakte van 6 vierkante meter en een hoogte van 3 meter, biedt deze opslagbox voldoende ruimte voor al jouw spullen.

De opslagbox is perfect voor het opslaan van grotere items zoals meubels, fietsen of een motor. Ook voor het opslaan van grote hoeveelheden archiefmateriaal, inventaris of gereedschap is de opslagbox geschikt. Dit maakt de opslagbox ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Met een afsluitbare deur en beveiliging voor extra zekerheid, is jouw opslag veilig en droog. Bovendien is de opslagruimte gemakkelijk toegankelijk, zodat je altijd snel bij jouw spullen kunt.

Het huren van een opslagbox M is een betaalbare oplossing voor jouw opslagbehoeften. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je huis of voor je bedrijf, deze opslagbox biedt de perfecte oplossing. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige opslagruimte voor grotere items, huur dan vandaag nog een opslagbox M.

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?