Opslagruimte huren in Almelo

Almelo

Zoek je opslagruimte in de omgeving van Almelo?

Onze nieuwste vestiging is gelegen op slechts 15 minuten rijden van Almelo. In Nijverdal verhuren wij opslagboxen in verschillende afmetingen. Profiteer nu van onze openingsprijzen en huur al een opslagruimte voor €39 per maand!

Opslagruimtes te huur regio Almelo

Woon of werk je in Almelo maar kan je niet de opslagruimte vinden die je wil? Op slechts 15 minuten rijden van Almelo verhuren wij in Nijverdal precies de opslagbox die je zoekt. Je huurt bij Green Box al een ruimte vanaf €39 per maand. Je hebt iedere dag toegang tot de locatie tussen 07.00u en 23.00u. Parkeren kan eenvoudig voor de deur en er staan transportkarren, palletwagens en rolcontainers klaar om het verhuizen van je spullen zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zijn de duurzaamste self-storage provider van Nederland en doen er alles aan om zo ‘green’ mogelijk te zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld geen gasaansluiting, worden we volledig voorzien van zonne-energie met onze eigen panelen en planten we voor iedere nieuwe huurder een boom via OneTreePlanted.org.

Sla dus met een gerust hart je spullen bij ons op! Ben je niet helemaal zeker hoeveel ruimte je nodig hebt? Gebruik dan onze handige opslagcalculator of kom een keer bij ons langs in Nijverdal! Je bent van harte welkom.

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!