Opslagruimte Nijverdal – XXL

Opslagbox XXL huren

Onze beste prijs

€ 189
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 219 per maand voor begane grond

Begane grond: nog maar 1 beschikbaar

Verdiepingen: verhuurd - geef me een seintje

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 39
per maand
€ 69
per maand
€ 99
per maand

Laatste boxen

€ 129
per maand

Laatste boxen

NIEUW: De XXL opslagbox. Op veler verzoek hebben wij nu ook XXL opslagboxen zo groot als een garagebox te huur! Het huren van een opslagbox XXL bij Green Box is een slimme oplossing voor jouw opslagproblemen.

Als je op zoek bent naar een ruime en veilige opslagruimte voor al jouw zakelijke behoeften of overvloed aan spullen, dan is het huren van onze XXL opslagbox de perfecte oplossing voor jou. Met een indrukwekkende grootte van 12m2 en een hoogte van 3 meter, biedt deze opslagruimte meer dan genoeg ruimte voor al jouw spullen, ongeacht of het om zakelijke goederen, inboedel of andere items gaat.Onze XXL opslagbox is speciaal ontworpen voor zakelijke huurders, ondernemingen en huurders met veel spullen en biedt een veilige en betrouwbare opslagoplossing. Of je nu op zoek bent naar extra opslagruimte voor jouw bedrijf, of een tijdelijke opslagplek nodig hebt voor jouw inboedel tijdens een verhuizing, onze XXL opslagbox biedt een flexibele en betaalbare oplossing die aan al jouw opslagbehoeften voldoet.
tomdekeijzer@hotmail.com

Door de flexibele huurvoorwaarden en betaalbare tarieven biedt Green Box een ideale oplossing voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar extra opslagruimte. Of je nu tijdelijke of langdurige opslag nodig heeft, Green Box biedt de perfecte oplossing.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige opslagruimte, dan is Green Box de perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog jouw grote opslagbox XXL.

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?