Opslagruimte Nijverdal – L

Opslagbox L huren bij Green Box

Onze beste prijs

€ 109
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 119 per maand voor begane grond

Begane grond: nog maar 5 beschikbaar

Verdiepingen: nog maar 1 beschikbaar

Tijdelijke actie! 50% korting op je eerste maand. Gebruik code: WELKOM50

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 39
per maand
€ 69
per maand

Laatste boxen

€ 89
per maand

Laatste boxen

€ 189
per maand

Het huren van een opslagbox L bij Green Box is een slimme oplossing voor jouw opslagproblemen. Deze opslagbox is perfect geschikt voor het opslaan van grote hoeveelheden spullen, zoals meubels, archiefmateriaal en zakelijke inventarissen. Met een formaat van 8 vierkante meter en 3 meter hoog is er voldoende ruimte om zelfs de grootste spullen op te bergen.

De opslagruimte is veilig en beveiligd, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van jouw bezittingen. Bovendien is de opslagruimte droog en beschermd tegen schade door weersinvloeden, waardoor jouw spullen in perfecte staat blijven.

Door de flexibele huurvoorwaarden en betaalbare tarieven biedt Green Box een ideale oplossing voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar extra opslagruimte. Of je nu tijdelijke of langdurige opslag nodig heeft, Green Box biedt de perfecte oplossing.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige opslagruimte, dan is Green Box de perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en reserveer vandaag nog jouw grote opslagbox L.

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?