Opslagruimte Zevenaar – XS

Opslagbox XS huren bij Green Box

Onze beste prijs

€ 35
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 49 per maand voor begane grond

Begane grond: nog maar 5 beschikbaar

Verdiepingen: nu beschikbaar

Openingsactie! Eerste 3 maanden 50% korting. Gebruik code: WELKOMZEVENAAR

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 55
per maand

Nu beschikbaar

€ 80
per maand

Nu beschikbaar

€ 119
per maand

Nu beschikbaar

€ 159
per maand

Laatste boxen

Kleine Maat XS Self-Storage Box Huren in Zevenaar | Green Box

Op zoek naar compacte opslagruimte in Zevenaar? Ontdek de handige Maat XS self-storage boxen van Green Box. Met een vloeroppervlak van 2 m² en een hoogte van 3 meter (6 m³ totaal) bieden deze boxen praktische en compacte opslagmogelijkheden voor diverse behoeften.

Veilige opslagruimte

Bij Green Box staat veiligheid voorop. Onze Maat XS self-storage boxen in Goes zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en strenge toegangscontrole, zodat jouw bezittingen veilig zijn opgeslagen.

Wat kan je allemaal opslaan in de XS?

De compacte Maat XS self-storage boxen zijn ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden decoraties, enkele dozen met persoonlijke bezittingen, kleine meubelstukken, gereedschappen, of archiefmappen. Ze bieden een praktische oplossing voor particulieren of bedrijven die behoefte hebben aan een kleine, maar veilige opslagruimte.

Eenvoudig huren met flexibele huuropties

Bij ons kun je profiteren van flexibele huuropties die passen bij jouw opslagbehoeften. Of je nu kiest voor korte- of langetermijnopslag, onze transparante tarieven en flexibele huurvoorwaarden maken het eenvoudig om een self-storage box te huren die aan jouw wensen voldoet. Na de eerste maand is jouw opslagruimte per dag opzegbaar waardoor je super flexibel blijft!

Het huren van onze maat XS self-storage box in Zevenaar is eenvoudig en probleemloos. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer eenvoudig online of kom op afspraak langs bij onze locatie in Zevenaar om de perfecte opslagoplossing voor jou te vinden.

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?