Opslagruimte Goes – S

Opslagbox S huren bij Green Box

Onze beste prijs

€ 55
per maand
Op verdieping (bereikbaar via lift)

€ 79 per maand voor begane grond

Begane grond: nu beschikbaar

Verdiepingen: nu beschikbaar

Openingsactie! Eerste 3 maanden 50% korting. Gebruik code: WELKOMGOES

Meer opslagruimtes van deze locatie

€ 35
per maand

Nu beschikbaar

€ 80
per maand

Nu beschikbaar

€ 100
per maand

Nu beschikbaar

€ 120
per maand

Nu beschikbaar

Compacte Maat S Self-Storage Box Huren in Goes | Green Box

Op zoek naar een compacte opslagoplossing in Goes? Ontdek de handige Maat S self-storage boxen van Green Box. Met een vloeroppervlak van 4 m² en een hoogte van 3 meter (12 m³ totaal) bieden deze boxen praktische opslagruimte voor diverse behoeften.

Gebruiksmogelijkheden van de S box

De compacte Maat S self-storage boxen zijn ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden items, enkele meubelstukken, documenten en andere persoonlijke bezittingen. Ook zijn ze geschikt voor startende ondernemingen die behoefte hebben aan een kleine opslagruimte voor inventaris, archieven of voorraad.

Flexibele huuropties

Wij begrijpen dat huurders flexibiliteit willen. Daarom bieden wij bij Green Box flexibele huuropties aan. Na de eerste maand is opzeggen per dag mogelijk, en zonder extra kosten kun je naar een grotere of kleinere box wisselen, passend bij jouw veranderende behoeften.

Eenvoudig huren met flexibele huuropties

Bij ons kun je profiteren van flexibele huuropties die passen bij jouw opslagbehoeften. Of je nu kiest voor korte- of langetermijnopslag, onze transparante tarieven en flexibele huurvoorwaarden maken het eenvoudig om een self-storage box te huren die aan jouw wensen voldoet.

Green Box biedt praktische en veilige Maat S self-storage boxen in Goes, geschikt voor diverse opslagdoeleinden. Huur vandaag nog een Maat S box voor jouw persoonlijke of zakelijke behoeften. Neem contact op of reserveer online voor een efficiënte opslagervaring

Binnenkort weer beschikbaar

Wil je dat we je een bericht sturen zodra deze opslagbox weer beschikbaar is?