Motorstalling

Motorstalling huren

Zoek je een stalling voor jouw motor?

Bij Green Box kan je nu ook je motor stallen. Dat kan gedurende het hele jaar of alleen in de wintermaanden als je er misschien niet veel op rijdt. Op deze manier hou je je motor in topconditie! Je krijgt bij ons een eigen box waarin je 1 of meerdere motoren kwijt kan. Super handig!

  • 24/7 camera- en inbraakbeveiliging. Je eigen opslagbox!
  • Huur al een motorstalling vanaf €59 per maand
  • Dagelijkse toegang van 07:00u – 23:00u
  • Huur en betaal online, veilig en snel

Als je een motorrijder bent, weet je hoe belangrijk het is om je motor veilig te stallen. Of je nu een motor hebt voor dagelijks gebruik of alleen voor de zomer, je wilt er zeker van zijn dat je motor beschermd is tegen weersinvloeden en diefstal. Bij Green Box bieden wij professionele en veilige motorstalling voor jouw motor.

Onze motorstallingen zijn speciaal ontworpen om de hoogste kwaliteit en veiligheid te bieden voor jouw motor. Onze stallingen beschikken over grote roldeuren, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je motor. Bovendien is onze vestiging voorzien van een alarmsysteem en camera’s, zodat je gerust kunt zijn dat je motor altijd veilig opgeborgen is. Bij Green Box hanteren we na de eerste maand een opzegtermijn van 1 dag zodat je alleen betaalt voor de tijd die je echt nodig hebt. Onze stallingen zijn ook gemakkelijk te bereiken, dus je kunt altijd toegang hebben tot je motor wanneer je maar wilt. Of je nu een professionele motorrijder bent of gewoon een liefhebber, onze motorstallingen bieden de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeften.

Kortom, als je op zoek bent naar professionele, veilige en duurzame motorstalling, dan is Green Box de perfecte keuze. Onze stallingen bieden de hoogste kwaliteit en veiligheid, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het rijden op jouw motor. Let op: de opslagboxen zijn niet voorzien van de druppelladers.

Kies jouw Green Box vestiging

Bereken je opslagruimte

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!