Opslagruimte huren in Den Haag

5.0

Welkom bij Green Box – Den Haag! In september 2024 starten we met de bouw van de nieuwste self-storage in de regio Den Haag – Westland! Hou ons in de gaten of neem contact op om op de hoogte te blijven wanneer de opslagboxen beschikbaar komen! Tot snel!

Binnenkort beschikbaar voor nieuwe reserveringen!
Opening: Q1 2025

Beschikbare opslagruimtes in Den Haag

Er zijn nog geen opslagruimtes beschikbaar voor deze vestiging.

Veilige en Duurzame Self-Storage Boxen Huren in Den Haag | Green Box

Welkom bij de aller- allernieuwste self-storage vestiging van Den Haag. Zoek je extra opslagruimte in Den Haag? Ontdek de flexibele self-storage oplossingen van Green Box. Wij bieden opslagboxen in verschillende formaten, van 1m³ tot 60m³, geschikt voor particulieren en bedrijven. Onze opslagruimtes zijn te huur vanaf slechts 1 maand, met de vrijheid om na de eerste maand per dag op te zeggen.

Waarom kiezen voor Green Box – Den Haag?

1. Veilige en beveiligde opslag

Jouw gemoedsrust is onze prioriteit. Bij Green Box begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw spullen veilig op te bergen. Onze faciliteit is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en individuele toegangscodes, waardoor je altijd met een gerust hart toegang hebt tot jouw opslagruimte en je spullen veilig zijn bij ons.

2. Diverse opslagopties op maat

Ongeacht de omvang van jouw opslagbehoeften, hebben we verschillende opslagunits beschikbaar die aan jouw specifieke eisen voldoen. Van kleine opslagboxen van 1m2 voor persoonlijke spullen tot ruimere units voor zakelijk gebruik, bij Green Box bieden we opslagruimtes in verschillende formaten, zodat je precies de juiste ruimte kunt kiezen.

3. Toegankelijkheid en gemak

Bij ons draait alles om jouw gemak. Gelegen op een strategische locatie in Den Haag, zijn onze opslagfaciliteiten eenvoudig bereikbaar voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Met ruime toegangstijden, dagelijks van 07.00-23.00u kun je altijd bij jouw spullen wanneer dat het beste voor jou uitkomt. Toegang gaat door middel van de Green Box App waardoor je zelf altijd bij je spullen kan.

4. Flexibele huurperiodes

Wij begrijpen dat jouw opslagbehoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we flexibele huuropties en kan je kosteloos en moeiteloos overschakelen naar een ander formaat box, mocht dit nodig zijn! Of je nu voor korte of langere termijn opslagruimte nodig hebt, bij Green Box huur je minimaal 1 maand en daarna is je ruimte per dag opzegbaar. Zo betaal je nooit voor opslagruimte die je niet meer nodig hebt en blijf je super flexibel. Je kan zo lang blijven huren als je wil!

5. Milieubewustheid

Bij Green Box hechten we waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Onze faciliteit is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en we streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren.

Voor wie is Green Box geschikt?

Zakelijke klanten

Of je nu een kleine lokale onderneming bent die extra voorraadruimte nodig heeft, een groeiend bedrijf dat archieven wil opslaan, of een freelancer die ruimte zoekt voor gereedschappen en apparatuur, onze zakelijke opslagruimtes bieden de perfecte oplossing. We hebben een slechts een beperkt aantal zakelijk units beschikbaar op deze locatie. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Particuliere klanten

Voor particulieren die gaan verhuizen, seizoensgebonden spullen op willen bergen, waardevolle bezittingen veilig willen bewaren of gewoon wat extra ruimte nodig hebben, bieden onze opslagunits de ideale plek om jouw spullen op een georganiseerde en veilige manier te bewaren.

Bij Green Box streven we ernaar om jouw opslagervaring zo eenvoudig en probleemloos mogelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met jouw opslagbehoeften.

Diverse formaten voor elke behoefte

Bij Green Box begrijpen we dat opslagbehoeften variëren. Daarom bieden we een scala aan opslagboxen, variërend van kleine 1m³ tot ruime 60m³. Of je nu wat extra ruimte nodig hebt voor persoonlijke bezittingen of zakelijke inventaris, bij Green Box vind je de perfecte oplossing.

Duurzaamheid Green Box

Bij Green Box gaan we verder dan alleen het bieden van opslagruimte. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Onze self-storage vestigingen zijn ontworpen met verschillende duurzame aspecten die onze inzet voor milieuvriendelijkheid weerspiegelen.

We verlichten onze faciliteiten met energiezuinige LED-verlichting die op sensoren werkt. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd doordat de verlichting alleen aan is wanneer dat nodig is. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waardoor we ons steentje bijdragen aan het verminderen van schadelijke chemicaliën die in het milieu terechtkomen.

Een van onze trotse initiatieven is dat al onze vestigingen volledig draaien op zonne-energie. Op het dak van onze opslagfaciliteiten wekken we zelf duurzame energie op, waardoor we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en bijdragen aan een schonere toekomst.

Bovendien geloven we in het belang van herbebossing en het behoud van de natuur. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met OneTreePlanted.org. Voor iedere huurder die bij ons opslagruimte huurt, planten we een boom. Deze inspanning draagt niet alleen bij aan het herstel van bossen wereldwijd, maar zorgt er ook voor dat we samen bijdragen aan het bevorderen van een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Bij Green Box streven we ernaar om niet alleen een betrouwbare opslagpartner te zijn, maar ook een bedrijf dat actief werkt aan duurzame praktijken. Door onze focus op energie-efficiëntie, het verminderen van schadelijke stoffen en het ondersteunen van herbebossingsinitiatieven, hopen we bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen met onze klanten zetten we ons in voor een groenere toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen of om een opslagruimte te huren bij een partner die zich inzet voor een milieuvriendelijke aanpak!

Betaalbaar en transparante prijzen

Ontdek transparante en eerlijke prijzen bij Green Box voor jouw opslagbehoeften. Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. We geloven in duidelijkheid en betrouwbaarheid, daarom hanteren we vaste prijzen zonder extra kosten voor administratie, borg of andere verrassingen.

Als je al beschikt over een specifiek self-storage slot dat je wilt gebruiken, ben je meer dan welkom om dit te gebruiken. Door jouw eigen slot te gebruiken, draag je zelfs bij aan een duurzamere aanpak, en daar zijn we bij Green Box enthousiast over. Mocht je geen self-storage slot hebben dan kan je een slot kopen in de automaat op onze vestiging voor €15. Dit slot blijft jouw eigendom.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om onze prijzen. Met onze eenvoudige en heldere tariefstructuur weet je precies waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten achteraf. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige opslagruimte tegen eerlijke prijzen, zodat je met een gerust hart jouw spullen kunt opslaan zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte extra kosten.

Je betaalt per maand vooruit via automatische incasso. Mocht je ergens in de maand je box leeg halen en opzeggen dan storten we de huur voor de dagen die je niet hebt gebruikt automatisch weer terug. Dat is nog eens flexibel en klantvriendelijk! Huur vandaag nog een opslagbox bij Green Box Amersfoort vanaf €39 per maand.

Kies voor Green Box in Den Haag voor flexibele, veilige en duurzame self-storage oplossingen. Ontvang de eerste 3 maanden 50% korting en ervaar de gemakken van opslag in ons moderne nieuwbouwpand.