NIJVERDAL - OPSLAGBOX - S

Jouw opslagbox:

Vestiging:Nijverdal
Type box:S
Inhoud:12 m³
Oppervlakte:4 m²
Hoogte:3 meter

Onze beste prijs:

1e verdieping (lift): € 59 / maand 
Begane grond:  + € 10 / maand 
Borg / administratie: Geen
Slot (te koop op locatie): € 15

Als je op zoek bent naar extra opslagruimte, is huren van een opslagbox S van 4m² een slimme keuze. Met een oppervlakte van 4 vierkante meter biedt deze opslagbox voldoende ruimte voor al jouw spullen.

De opslagbox is ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden spullen, zoals kerstdecoraties, tuinmeubelen en winterkleding. Ook voor het opslaan van sportuitrusting, zoals fietsen en ski’s, is de opslagbox geschikt. Bedrijven kunnen de opslagruimte gebruiken voor het opslaan van archiefmateriaal, inventaris of tijdelijk opslaan van gereedschap en machines.

Met een afsluitbare deur en beveiliging voor extra zekerheid, is jouw opslag veilig en droog. Bovendien is de opslagruimte gemakkelijk toegankelijk, zodat je altijd snel bij jouw spullen kunt.

Het huren van een opslagbox S van 4m² is een betaalbare oplossing voor jouw opslagbehoeften. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je huis of voor je bedrijf, deze opslagbox biedt de perfecte oplossing. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige opslagruimte, huur dan vandaag nog een opslagbox S van 4m².

24/7 camera- en inbraakbeveiliging. Je eigen opslagbox!

Huur al een S box vanaf €69 / maand

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel