ZEVENAAR - OPSLAGBOX - XL+

Jouw opslagbox:

Vestiging:Zevenaar
Type box:XL+
Inhoud: vanaf 30 m³
Oppervlakte:vanaf 10 m²
Hoogte:3 meter

Onze beste prijs:

1e verdieping (lift):

Vanaf €159 / maand
Vanaf €79,50 / maand

Begane grond:

Vanaf + € 20 / maand 
Vanaf +€10 / maand*

Borg / administratie:Geen kosten
Slot (te koop op locatie):€ 15

* OPENINGSACTIE: Eerste 3 maanden 50% korting

Veilige en Ruime Self-Storage Box Maat XL in Zevenaar Huren | Green Box

Op zoek naar aanzienlijke opslagruimte in Zevenaar? Ontdek de ruime XL+ self-storage boxen van Green Box. Met een vloeroppervlak vanaf 10 m² en een hoogte van 3 meter (vanaf 30 m³ totaal) bieden deze boxen royale en ruime opslagmogelijkheden voor diverse behoeften. Wij hebben beperkte beschikbaarheid van dit type box. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden. 

De Perfecte Oplossing voor Ruimtegebrek in Zevenaar

De ruime XL+ self-storage boxen bieden voldoende opslagruimte voor grote meubels, zakelijke voorraden, archiefopslag, inventaris en andere omvangrijke bezittingen. Ideaal voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben voor opslag of voor particulieren die behoefte hebben aan een grote opslag. De meeste van deze opslagboxen hebben een grote roldeur. 

Veiligheid Voorop

Bij Green Box staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze self-storage faciliteit in Zevenaar is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en toegangscontrole, zodat je gemoedsrust hebt over de veiligheid van je opgeslagen bezittingen.

Eenvoudig huren met flexibele huuropties

Bij ons kun je profiteren van flexibele huuropties die passen bij jouw opslagbehoeften. Of je nu kiest voor korte- of langetermijnopslag, onze transparante tarieven en flexibele huurvoorwaarden maken het eenvoudig om een self-storage box te huren die aan jouw wensen voldoet. Na de eerste maand is jouw opslagruimte per dag opzegbaar waardoor je super flexibel blijft!

Het huren van onze maat XL+ self-storage box in Zevenaar is eenvoudig en probleemloos. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer eenvoudig online of kom op afspraak langs bij onze locatie in Zevenaar om de perfecte opslagoplossing voor jou te vinden.

Waarom Green Box in Zevenaar?

Camera- en inbraakbeveiling

Hoogwaardige- en duurzame opslag in Zevenaar

Laden- en lossen kan direct voor de ingang

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huurperiode 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar