ZEVENAAR - OPSLAGBOX - L

Jouw opslagbox:

Vestiging:Zevenaar
Type box:L
Inhoud:24 m³
Oppervlakte:8 m²
Hoogte:3 meter

Onze beste prijs:

1e verdieping (lift):

€ 129 / maand 
€64,50 / maand*

Begane grond:

 + € 30 / maand 
+€15 / maand*

Borg / administratie:Geen kosten
Slot (te koop op locatie):€ 15

* OPENINGSACTIE: Eerste 3 maanden 50% korting

Veilige en Ruime Self-Storage Box Maat L in Zevenaar Huren | Green Box

Wil je extra ruimte creëren voor je bezittingen, inventaris of archief in Zevenaar? Green Box biedt de ideale oplossing met onze ruime self-storage boxen. Onze maat L boxen zijn de perfecte keuze voor wie extra opslagruimte nodig heeft in de regio.

De Perfecte Oplossing voor Ruimtegebrek in Zevenaar

Onze self-storage boxen in Zevenaar zijn ontworpen om aan al je opslagbehoeften te voldoen. Met een indrukwekkende grootte van 8m2 en een hoogte van 3 meter, biedt onze maat L box een totale opslagcapaciteit van 24m3. Of het nu gaat om meubels, inventaris, seizoensgebonden items of bedrijfsarchieven, deze ruime box biedt voldoende ruimte voor al je spullen. Het huren van onze Maat L self-storage box in Zevenaar is eenvoudig en moeiteloos. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer online of bezoek onze locatie in Zevenaar om de perfecte opslagoplossing te vinden

Veiligheid Voorop

Bij Green Box staat veiligheid hoog in het vaandel. Onze self-storage faciliteit in Zevenaar is uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en toegangscontrole, zodat je gemoedsrust hebt over de veiligheid van je opgeslagen bezittingen.

Eenvoudig huren met flexibele huuropties

Bij ons kun je profiteren van flexibele huuropties die passen bij jouw opslagbehoeften. Of je nu kiest voor korte- of langetermijnopslag, onze transparante tarieven en flexibele huurvoorwaarden maken het eenvoudig om een self-storage box te huren die aan jouw wensen voldoet. Na de eerste maand is jouw opslagruimte per dag opzegbaar waardoor je super flexibel blijft!

Het huren van onze maat L self-storage box in Zevenaar is eenvoudig en probleemloos. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer eenvoudig online of kom op afspraak langs bij onze locatie in Zevenaar om de perfecte opslagoplossing voor jou te vinden.

Waarom Green Box in Zevenaar?

Camera- en inbraakbeveiling

Hoogwaardige- en duurzame opslag in Zevenaar

Laden- en lossen kan direct voor de ingang

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huurperiode 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar