OPSLAGRUIMTE HUREN VIANEN

Tijdelijke opslagruimte huren in Vianen?

Zoek je opslagruimte in de omgeving van Vianen? Op slechts 5 minuten rijden vind je onze nieuwste en meest duurzame self-storage locatie in Houten. Huur al een eigen opslagbox voor €45 per maand! 

24/7 camera- en inbraakbeveiliging. Je eigen opslagbox!

Huur jouw opslagbox vanaf €45 per maand

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Opslagruimte huren in de buurt van Vianen

Op slechts 5 minuten rijden vanaf Vianen verhuren wij op Bedrijventerrein De Meerpaal in Houten, verschillende type opslagruimtes voor zowel tijdelijke- als langdurige opslag. Deze boxen zijn goed bereikbaar en uitstekend beveiligd. Je huurt bij ons je eigen opslagruimte die je kan afsluiten met je eigen self-storage slot. De opslagboxen kunnen gebruikt worden voor de opslag van inboedel, een bedrijfsinventaris, gereedschap en materialen, een webshopvoorraad en ga zo maar door. Onze opslagboxen zijn allemaal minimaal 3 meter hoog en zijn voorzien van brede (rol)deuren. Heb je een speciaal verzoek of twijfel je welke opslagbox voor jou het beste is? Neem contact met ons op of gebruik eens onze opslagcalculator. Hiermee bereken je snel welke opslagunit het best bij je past! 

Wil je een keer langs komen om een paar opslagboxen te bekijken? Je bent van harte welkom om een bezichtiging in te plannen! 

Schermafbeelding 2022 10 13 om 11.50.47 1

Opslagruimtes te huur in Houten

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€159 / maand

Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Houten en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!