HOUTEN - OPSLAGBOX - M

Jouw opslagbox:

Vestiging:Houten
Type box:M
Inhoud:18 m³
Oppervlakte:6 m²
Hoogte:3 meter

Onze beste prijs:

1e verdieping (lift): € 129 / maand 
Begane grond:  + € 10/ maand 
Borg / administratie: Geen kosten
Slot (te koop op locatie): € 15

Als je op zoek bent naar extra opslagruimte, is huren van een opslagbox M een uitstekende keuze. Met een oppervlakte van 6 vierkante meter en een hoogte van 3 meter, biedt deze opslagbox voldoende ruimte voor al jouw spullen.

De opslagbox is perfect voor het opslaan van grotere items zoals meubels, fietsen of een motor. Ook voor het opslaan van grote hoeveelheden archiefmateriaal, inventaris of gereedschap is de opslagbox geschikt. Dit maakt de opslagbox ideaal voor zowel particulieren als bedrijven. Met een afsluitbare deur en beveiliging voor extra zekerheid, is jouw opslag veilig en droog. Bovendien is de opslagruimte gemakkelijk toegankelijk, zodat je altijd snel bij jouw spullen kunt.

Het huren van een opslagbox M is een betaalbare oplossing voor jouw opslagbehoeften. Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je huis of voor je bedrijf, deze opslagbox biedt de perfecte oplossing. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare en veilige opslagruimte voor grotere items, huur dan vandaag nog een opslagbox M.

Waarom Green Box in Houten?

Camera- en inbraakbeveiling

De enige opslagaanbieder in Houten

Laden- en lossen kan direct voor de ingang

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huurperiode 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar