GOES - OPSLAGBOX - XS

Jouw opslagbox:

Vestiging:Goes
Type box:XS
Inhoud:6 m³
Oppervlakte:2 m²
Hoogte:3 meter

Onze beste prijs:

Verdieping (lift):

€ 39 / maand 
€19,50 / maand*

Begane grond:

 + € 10 / maand
+ €5 / maand*

Borg / administratie:Geen kosten
Slot (te koop op locatie):€ 15

* OPENINGSACTIE: Eerste 3 maanden 50% korting

Kleine Maat XS Self-Storage Box Huren in Goes | Green Box

Op zoek naar compacte opslagruimte in Goes? Ontdek de handige Maat XS self-storage boxen van Green Box. Met een vloeroppervlak van 2 m² en een hoogte van 3 meter (6 m³ totaal) bieden deze boxen praktische en compacte opslagmogelijkheden voor diverse behoeften.

Veilige opslagruimte

Bij Green Box staat veiligheid voorop. Onze Maat XS self-storage boxen in Goes zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingssystemen, 24/7 cameratoezicht en strenge toegangscontrole, zodat jouw bezittingen veilig zijn opgeslagen.

Wat kan je allemaal opslaan in de XS?

De compacte Maat XS self-storage boxen zijn ideaal voor het opslaan van seizoensgebonden decoraties, enkele dozen met persoonlijke bezittingen, kleine meubelstukken, gereedschappen, of archiefmappen. Ze bieden een praktische oplossing voor particulieren of kleine bedrijven die behoefte hebben aan een kleine, maar veilige opslagruimte.

Eenvoudig huren met flexibele huuropties

Bij ons kun je profiteren van flexibele huuropties die passen bij jouw opslagbehoeften. Of je nu kiest voor korte- of langetermijnopslag, onze transparante tarieven en flexibele huurvoorwaarden maken het eenvoudig om een self-storage box te huren die aan jouw wensen voldoet. Na de eerste maand is jouw opslagruimte per dag opzegbaar waardoor je super flexibel blijft!

Het huren van onze maat XS self-storage box in Goes is eenvoudig en probleemloos. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer eenvoudig online of kom op afspraak langs bij onze locatie in Goes om de perfecte opslagoplossing voor jou te vinden.

Waarom Green Box in Goes?

Camera- en inbraakbeveiling

Hoogwaardige- en duurzame opslag in Goes

Laden- en lossen kan direct voor de ingang

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huurperiode 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar