OPSLAGRUIMTE HUREN IN RIJSSEN

Wil je een opslagbox huren in de omgeving van Rijssen?

Vanaf Rijssen is het slechts 5 minuten rijden naar onze nieuwste opslaglocatie in Nijverdal.  Wij verhuren opslagboxen in alle maten, vanaf 1 maand en slechts €39 per maand.

Supergoed bereikbaar, op slechts 5 minuten van Rijssen

De goedkoopste in de regio Rijssen

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Ernst Machstraat 1 - Nijverdal

Plan jouw bezichtiging

nijverdal@greenbox.nl

085-0607353

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€39 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€69 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€99 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

XXL

                        Inhoud:   36m³
               Oppervlakte:   12m²
                       Hoogte: 3 meter

€159 / maand

Opslagboxen voor particulieren en bedrijven

Op slechts 5 minuten rijden vanaf Rijssen verhuren wij op Bedrijventerrein ‘T Lochter in Nijverdal verschillende type opslagruimtes voor zowel tijdelijke- als langdurige opslag. Deze boxen zijn goed bereikbaar en uitstekend beveiligd. Je huurt bij ons je eigen opslagruimte die je kan afsluiten met je eigen self-storage slot. De opslagboxen kunnen gebruikt worden voor de opslag van inboedel, een bedrijfsinventaris, gereedschap en materialen, een webshopvoorraad en ga zo maar door. Onze opslagboxen zijn allemaal minimaal 3 meter hoog en zijn voorzien van brede (rol)deuren. Heb je een speciaal verzoek of twijfel je welke opslagbox voor jou het beste is? Neem contact met ons op of gebruik eens onze opslagcalculator. Hiermee bereken je snel welke opslagunit het best bij je past! 

Wil je een keer langs komen om een paar opslagboxen te bekijken? Je bent van harte welkom om een bezichtiging in te plannen! 

 

Er zijn veel redenen waarom je een opslagruimte zou kunnen gaan huren bij Green Box. Hieronder lees je welke:

  1. Extra ruimte: Veel mensen huren een opslagruimte omdat ze gewoon niet genoeg ruimte hebben in hun huis of garage. Of het nu gaat om meubels, archief, inventaris, gereedschap of andere spullen, een opslagruimte bij Green Box biedt extra ruimte waar je op kunt rekenen.

  2. Veiligheid: Onze opslagruimtes zijn veilig en betrouwbaar. Onze vestigingen zijn voorzien van 24/7 camerabewaking en anti-inbraaksystemen en de units zijn beveiligd met solide cilindersloten. De vestigingen worden regelmatig gecontroleerd door onze beveiligingsdienst. Zo weet je zeker dat je spullen veilig zijn tijdens je afwezigheid. 

  3. Flexibiliteit: Onze opslagruimtes zijn flexibel. Wij bieden een breed scala aan opslagunit maten, van kleinere eenheden tot grote opslagruimtes, zodat je precies de juiste hoeveelheid opslagruimte kunt huren die je nodig hebt. Onze flexibele huurcontracten laten je toe om de huur van je opslagunit op elk moment aan te passen of op te zeggen, zodat je nooit vastzit aan een langdurig contract. Bovendien, bieden wij ook de mogelijkheid van een gratis ophalen en bezorgen van je spullen.

  4. Gemak: Onze opslagruimtes zijn handig gelegen, dicht bij belangrijke wegen, zodat je snel en gemakkelijk toegang hebt tot je spullen.

  5. Betaalbaarheid: Onze opslagruimtes zijn betaalbaar, met concurrerende prijzen voor onze opslagruimtes, zodat je kunt besparen op de kosten van het huren of kopen van een extra kantoor, groter huis of magazijnruimte.

Als je op zoek bent naar een veilige, flexibele en handige opslagruimte, overweeg dan om een opslagruimte te huren bij Green Box. Onze veilige, betrouwbare en flexibele opslagruimtes bieden veel voordelen voor mensen die op zoek zijn naar extra ruimte voor hun spullen. Wij zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de opslag van je spullen tijdens je afwezigheid.

 
Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen