OPSLAGRUIMTE HUREN IN GOES

Opslagruimte Goes

Op dit moment is Green Box Goes in aanbouw. Je kan nu al je opslagruimte reserveren vanaf 1 juni 2024. Zijn we eerder gereed? Dan kan je kosteloos in mei al gebruik maken van je nieuwe opslagruimte!

Huur 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar

Hudsonweg 13a - Goes

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Plan jouw bezichtiging

huur@greenbox.nl

085-0607353

OPSLAGBOXEN IN GOES

Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen

Tijdelijke opslag huren in Goes

Bij Green Box in Goes vind je de perfecte opslagboxen die aansluiten op jouw behoeften. Wij zijn gevestigd aan de Hudsonweg 13a en bieden een breed scala aan opslagboxen voor zowel particulieren als bedrijven.

Voor jou als particulier:

  • Seizoensgebonden opslag: Berg je winter- of zomerkleding, ski-uitrusting of strandspullen veilig op wanneer je ze niet nodig hebt.
  • Tijdelijke opslag bij verhuizing of verbouwing: Maak je verhuis- of verbouwproces eenvoudiger door je spullen veilig bij ons op te slaan tijdens de overgangsperiode.
  • Ook voor langdurige opslag van je dierbare spullen ben je bij Green Box aan het juiste adres. Bij ons huur je al een opslagbox vanaf €39 / maand. 

Voor jou als zakelijke gebruiker:

  • Bedrijfsvoorraden: Bewaar je inventaris, producten en goederen in een veilige en toegankelijke ruimte.
  • Archiefopslag: Creëer ruimte in je kantoor door je belangrijke documenten en archieven bij ons op te slaan.
  • Webshopvoorraad: groeit je webshop uit haar jas en heb je extra opslag nodig? Bij Green Box in Goes huur je precies de ruimte die je nodig hebt!

Bij Green Box geloven we in flexibiliteit en gemak. Daarom bieden we een minimale huurtermijn van slechts 1 maand, gevolgd door een opzegbaarheid per dag. Jij hebt volledige controle over de duur van je opslagperiode, zonder langdurige contractuele verplichtingen.

Onze splinternieuwe opslagboxen zijn goed beveiligd en dagelijks toegankelijk van 07.00 tot 23.00 uur. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals CCTV-camera’s en toegangscontrolesystemen zorgen we ervoor dat jouw bezittingen veilig zijn bij ons.

Of je nu tijdelijk of langdurig je spullen wilt opslaan, ruimte wilt creëren in je kantoor of gewoon op zoek bent naar een veilige opslagruimte, Green Box in Goes staat voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opslagruimte te reserveren of voor meer informatie. Wil je je ruimte direct boeken en in gebruik nemen? Klik dan hier! 

De beste self-storage huren in Goes

Zoek je naar betrouwbare opslagruimte in de omgeving van Goes? Bij Green Box, gelegen aan de Hudsonweg 13a in Goes, bieden we veilige en flexibele opslagoplossingen voor particulieren en bedrijven in Goes en omliggende gebieden.

Goes, strategisch gelegen in het hart van Zeeland, is omringd door diverse steden en dorpen die allemaal binnen handbereik van onze vestiging liggen. Vanuit de bruisende stad Middelburg, op slechts 30 minuten rijden via de N254, tot aan het pittoreske Zierikzee, dat binnen 40 minuten te bereiken is via de N256, biedt Green Box een gunstige locatie voor opslagbehoeften in de regio.

Onze vestiging bevindt zich op een gunstige afstand van belangrijke verkeersaders. Slechts enkele minuten rijden vanaf de A58, de belangrijkste snelweg die Goes verbindt met steden zoals Bergen op Zoom en Breda in minder dan een uur rijden. Daarnaast zijn we makkelijk bereikbaar vanaf de Nansenbaan (N289) en de Deltaweg (N256), waardoor plaatsen als Yerseke, Kapelle, ‘s-Gravenpolder en Wemeldinge binnen een korte rijafstand liggen.

Green Box in Goes is de perfecte opslagpartner, centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit omliggende gemeenschappen. Of je nu komt vanuit het bruisende Terneuzen, op slechts een uur rijden via de N62, of het schilderachtige Tholen, op ongeveer 40 minuten rijden via de N286, onze locatie is gemakkelijk te bereiken voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige opslagfaciliteiten in de regio.

Met de ideale ligging nabij belangrijke snelwegen en omliggende steden en dorpen, biedt Green Box in Goes de perfecte opslagoplossing voor al jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw opslagruimte te reserveren of voor meer informatie. Wij staan klaar om jou te helpen bij al jouw opslagvereisten in deze prachtige omgeving van Zeeland!

Tom de Keijzer: “Green Box Goes: misschien wel de mooiste en zeker de duurzaamste self-storage vestiging van Zeeland”.

Opslagruimte huren in Houten

Duurzaamheid Green Box

Bij Green Box gaan we verder dan alleen het bieden van opslagruimte. We zijn toegewijd aan duurzaamheid en streven ernaar om een positieve impact te hebben op het milieu. Onze self-storage vestigingen zijn ontworpen met verschillende duurzame aspecten die onze inzet voor milieuvriendelijkheid weerspiegelen.

We verlichten onze faciliteiten met energiezuinige LED-verlichting die op sensoren werkt. Hierdoor wordt het energieverbruik geminimaliseerd doordat de verlichting alleen aan is wanneer dat nodig is. Daarnaast maken we gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen, waardoor we ons steentje bijdragen aan het verminderen van schadelijke chemicaliën die in het milieu terechtkomen.

Een van onze trotse initiatieven is dat al onze vestigingen volledig draaien op zonne-energie. Op het dak van onze opslagfaciliteiten wekken we zelf duurzame energie op, waardoor we onze ecologische voetafdruk aanzienlijk verkleinen en bijdragen aan een schonere toekomst.

Bovendien geloven we in het belang van herbebossing en het behoud van de natuur. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met OneTreePlanted.org. Voor iedere huurder die bij ons opslagruimte huurt, planten we een boom. Deze inspanning draagt niet alleen bij aan het herstel van bossen wereldwijd, maar zorgt er ook voor dat we samen bijdragen aan het bevorderen van een gezondere planeet voor toekomstige generaties.

Bij Green Box streven we ernaar om niet alleen een betrouwbare opslagpartner te zijn, maar ook een bedrijf dat actief werkt aan duurzame praktijken. Door onze focus op energie-efficiëntie, het verminderen van schadelijke stoffen en het ondersteunen van herbebossingsinitiatieven, hopen we bij te dragen aan een duurzamere wereld. Samen met onze klanten zetten we ons in voor een groenere toekomst.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze duurzaamheidsinspanningen of om een opslagruimte te huren bij een partner die zich inzet voor een milieuvriendelijke aanpak!

Betaalbaar en transparante prijzen

Ontdek transparante en eerlijke prijzen bij Green Box voor jouw opslagbehoeften. Bij ons geen verborgen kosten of onverwachte toeslagen. We geloven in duidelijkheid en betrouwbaarheid, daarom hanteren we vaste prijzen zonder extra kosten voor administratie, borg of andere verrassingen.

Bij het huren van een opslagbox bij Green Box vragen we eenmalig een kleine vergoeding van €15 voor een veiligheidsslot. Dit slot zorgt ervoor dat jouw persoonlijke bezittingen optimaal beschermd zijn. Als je al beschikt over een specifiek self-storage slot dat je wilt gebruiken, ben je meer dan welkom om dit te gebruiken. Door jouw eigen slot te gebruiken, draag je zelfs bij aan een duurzamere aanpak, en daar zijn we bij Green Box enthousiast over.

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid als het gaat om onze prijzen. Met onze eenvoudige en heldere tariefstructuur weet je precies waar je aan toe bent zonder onverwachte kosten achteraf. Onze focus ligt op het bieden van hoogwaardige opslagruimte tegen eerlijke prijzen, zodat je met een gerust hart jouw spullen kunt opslaan zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte extra kosten.

Je betaalt per maand vooruit via automatische incasso. Mocht je ergens in de maand je box leeg halen en opzeggen dat storten we de huur voor de dagen die je niet hebt gebruikt automatisch weer terug. Dat is nog eens flexibel en klantvriendelijk! Huur vandaag nog een opslagbox bij Green Box Goes vanaf €39 per maand. 

Waarom opslagruimte huren bij Green Box?

Uitstekend beveiligd

Verschillende type opslagboxen

Zeer goed bereikbaar

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Goes en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€15) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Poel II in Goes. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!