OPSLAGRUIMTE HUREN UTRECHT

Zoek je tijdelijke opslagruimte in Utrecht?

Onder de rook van Utrecht verhuren wij verschillende type opslagboxen vanaf €45 per maand. Je hebt dagelijks toegang tot je opslagbox. Je kan hier direct een bezichtiging inplannen bij onze vestigingen in Houten.

24/7 camera- en inbraakbeveiliging. Je eigen opslagbox!

Huur al een opslagruimte vanaf €45 per maand

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Opslagruimte huren in Utrecht

Het is maar 5 minuten rijden vanaf Utrecht naar Bedrijventerrein De Meerpaal in Houten, waar wij verschillende type opslagruimtes voor zowel tijdelijke- als langdurige opslag verhuren. Onze locatie is goed bereikbaar en uitstekend beveiligd. Je kan bij ons je eigen opslagruimte huren die je kan afsluiten met je eigen self-storage slot. Je kan de opslagboxen gebruiken voor de opslag van inboedel, een bedrijfsinventaris, gereedschap en materialen, een webshopvoorraad en ga zo maar door. Alle opslagboxen zijn minimaal 3 meter hoog en zijn voorzien van brede (rol)deuren. Heb je een vraag of twijfel je welke opslagbox voor jou het beste is? Neem contact met ons op of gebruik onze opslagcalculator. Hiermee bereken je snel welke opslagunit het best bij je past! Voor het huren van een opslagruimte in de regio Wierden ben je van harte welkom bij ons! 

Wil je een keer langs komen om een paar opslagboxen te bekijken? Plan dan gauw een bezichtiging in! 

Schermafbeelding 2022 10 13 om 11.50.47 1

Opslagruimtes te huur in Houten

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€159 / maand

Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Houten en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!