OPSLAGRUIMTE HUREN IJSSELSTEIN

Opslagruimte huren in de omgeving van IJsselstein?

Onze nieuwste self-storage vestiging is gelegen op slechts 5 minuten rijden van IJsselstein. Je huurt hier al je eigen opslagruimte vanaf €45 per maand. Na de eerste maand dagelijks opzegbaar. En met de handige Green Box app heb je dagelijks toegang. Boek nu jouw opslagbox! 

24/7 camera- en inbraakbeveiliging. Je eigen opslagbox!

Huur al een box vanaf €45 / maand

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Opslagruimte huren in omgeving IJsselstein

Woon je in IJsselstein en ben je op zoek naar een plek waar je tijdelijk je spullen, inboedel of inventaris kan opslaan? Bij Green Box in Houten ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij zijn gelegen op Bedrijventerrein De Meerpaal, op 1 minuten gelegen vanaf de afrit A27. Wij verhuren verschillende type opslagruimtes voor zowel tijdelijke als langdurige opslag. Jouw spullen staan veilig in jouw eigen opslagruimte waarvan alleen jij de sleutel hebt. Het pand is uitstekend beveiligd met 24/7 camerabewaking en anti-inbraaksystemen. Je huurt bij ons al een opslagbox vanaf €45 per maand.  En met onze eigen Green Box App heb je iedere toegang tot het pand tussen 07.00u en 23.00u. Na de eerste maand is je opslagruimte dagelijks opzegbaar zodat je nooit betaalt voor ruimte die je niet meer nodig hebt. Heb je moeite met kiezen? Gebruik dan onze opslagcalculator of plan een bezichtiging in.

Schermafbeelding 2022 10 13 om 11.50.47 1

Opslagruimtes te huur in Houten

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€159 / maand

Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Houten en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!