OPSLAGRUIMTE HUREN IN HOUTEN

Op zoek naar een (tijdelijke) opslagruimte in Houten?

Welkom bij de enige self-storage opslagaanbieder van Houten! Je huurt al een opslagruimte voor €49 per maand! Na de eerste maand is je opslagruimte dagelijks opzegbaar. 

Opslagruimtes te huur in Houten

Vleugelboot 71 - Houten

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Plan jouw bezichtiging

houten@greenbox.nl

085-0607353

OPSLAGBOXEN IN HOUTEN

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€159 / maand

Huurvoordelen

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Huurvoordelen

Tijdelijke opslag huren in Houten

Onze self-storage units zijn ontworpen met duurzaamheid en veiligheid in gedachte. Bij Green Box Self-Storage kan je rekenen op lage kosten en een hoge kwaliteit opslagruimte, terwijl we onze ecologische voetafdruk minimaliseren.

Voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen is het huren van een opslagruimte in Houten via Green Box ideaal. Bij Green Box betaal je een vaste prijs per maand voor de extra ruimte die je nodig hebt, of dit nu voor de opslag van meubels en inventaris is of voor de extra opslag voor jouw onderneming. Onze vestiging is eenvoudig bereikbaar en parkeren kan (overdekt) voor de deur. 

Je kan de opslagruimte zo lang huren zoals je wil. Na de eerste maand is jouw opslagruimte dagelijks opzegbaar. Zo blijf je altijd flexibel in het geval jouw plannen wijzigen. Dus wil je je spullen tijdelijk opslaan of langdurig omdat je misschien op reis gaat? Jouw spullen staan bij ons veilig, vertrouwd en droog. Onze vestiging in Houten is ook uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein, Vianen en Utrecht.

De enige self storage in Houten

Wist je dat Green Box de enige self-storage aanbieder van opslagruimte in Houten is? Woon of werk je in Houten? Dan hoef je niet verder te zoeken als je een opslagruimte wil huren die betaalbaar, uitstekend bereikbaar en vertrouwd is.

Green Box is de perfecte oplossing voor jouw opslagbehoeftes. Onze units zijn veilig, duurzaam en betaalbaar. Wij geloven dat je niet hoeft te kiezen tussen veiligheid en kosten-efficiëntie, bij ons krijgt u beide.

 

Opslagruimte huren in Houten

Veilig en betrouwbaar een opslagbox huren

Jouw opslagbox huren bij Green Box biedt vele voordelen. Wij bieden verschillende type opslagboxen aan, zo klein of groot als je wil. Onze vestigingen zijn dagelijks geopend van 07.00u tot 23.00u. Je kan jouw ruimte 24/7 online selecteren en veilig, snel en online boeken. Na betaling ontvang je een persoonlijke Green Box waarmee je toegang hebt tot de vestiging. 

Eenmaal binnen vind je jouw eigen opslagruimte die je af sluit met jouw eigen sleutel. Green Box zorgt uiteraard dat opslagruimtes goed beveiligd zijn, zowel binnen als buiten onze vestiging door middel van camera’s en inbraakalarmen. Ook werken wij samen met de Politie, Brandweer en de Hondenbrigade. Op deze manier houden wij het huren van een opslagbox voor iedereen veilig en vertrouwd. 

Betaalbaar en transparante prijzen

Bij Green Box zorgen wij ervoor dat de kosten van een opslagbox laag blijven. Dit doen wij doordat wij geen kantoor op de vestiging hebben en bijvoorbeeld 100% van onze stroom opwekken met zonnepanelen. Daardoor kunnen wij de kosten voor het huren van een opslagbox laag houden en daar kan jij van profiteren. Je huurt bij Green Box in Houten al een opslagbox voor €45 per maand, zonder bijkomende maandelijkse kosten. Je betaalt bij Green Box geen borg, administratiekosten of andere servicekosten. 

Mocht je al een self-storage slot hebben dan hoef je deze ook niet aan te schaffen. Op die manier bespaar je €10 aan kosten voor het slot en ben je ook extra Green (duurzaam) bezig!

Waarom opslagruimte huren bij Green Box?

Uitstekend beveiligd

Verschillende type opslagboxen

Zeer goed bereikbaar

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Houten en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!