OPSLAGRUIMTE HUREN CULEMBORG

Tijdelijk opslagruimte huren in Culemborg?

In de omgeving van Culemborg verhuren wij opslagruimtes aan particulieren en bedrijven. Vanaf 1 maand, daarna dagelijks opzegbaar. Onze vestiging is gelegen op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten, op slechts 15 minuten van Culemborg. 

24/7 camera- en inbraakbeveiliging.

Huur al een opslagbox vanaf €45 / maand

Dagelijkse toegang van 07:00u - 23:00u

Huur en betaal online, veilig en snel

Opslagruimte huren in regio Culemborg

Woon of werk je in Culemborg en ben je op zoek naar opslagruimte voor het opslaan van jouw inboedel? Op slechts 15 minuten rijden, bij Green Box in Houten verhuren wij de opslagbox die je zoekt. Bij ons huur je al een box vanaf 1 maand, daarna is je box dagelijks opzegbaar. Daardoor betaal je nooit teveel. Profiteer van onze openingsaanbiedingen met zeer scherpe tarieven! 

Voor het tijdelijk opslaan van jouw spullen is het huren van een opslagruimte in Houten via Green Box ideaal. Bij Green Box betaal je een vaste prijs per maand voor de extra ruimte die je nodig hebt, of dit nu voor de opslag van meubels en inventaris is of voor de extra opslag voor jouw onderneming. Onze vestiging is eenvoudig bereikbaar en parkeren kan (overdekt) voor de deur. 

Schermafbeelding 2022 10 13 om 11.50.47 1

Opslagboxen te huur in Houten

XS

                        Inhoud:   6m³
               Oppervlakte:   2m²
                       Hoogte:   3 meter

€59 / maand

S

                        Inhoud:   12m³
               Oppervlakte:   4m²
                       Hoogte:   3 meter

€89 / maand

M

                        Inhoud:   18m³
               Oppervlakte:   6m²
                       Hoogte:   3 meter

€129 / maand

L

                        Inhoud:   24m³
               Oppervlakte:   8m²
                       Hoogte:   3 meter

€159 / maand

Weet je niet zeker hoeveel ruimte je precies nodig hebt? Gebruik onze handige opslagcalculator!

Veelgestelde vragen

Stap 1: Selecteer vestiging Houten en de opslagbox die bij jou past. Vervolgens vul je je gegevens en de gewenste startdatum in en betaal je de eerste maand online, eenvoudig en snel via IDEAL. In de Green Box App vind je jouw huurovereenkomst en instructies om toegang te krijgen tot de locatie. Eenmaal binnen staat er een automaat waar je contactloos een self-storage slot kan aanschaffen (€10) om je ruimte mee te vergrendelen. Verder hoef je alleen nog maar je spullen in te pakken en te verhuizen. Zo simpel is het! Veel succes!

Natuurlijk! Wij zijn gevestigd op bedrijventerrein De Meerpaal in Houten. Je kan direct hier in onze agenda een datum en tijd kiezen voor een (telefonische of persoonlijke) bezichtiging van de vestiging. We laten je dan een aantal opslagboxen zien zodat je de juiste keuze maakt voor de Green Box die bij jou past. 

De minimale huurtermijn is 1 maand. Na de 1e maand is je opslagbox dagelijks opzegbaar waardoor je nooit betaalt voor ruimte die je niet (meer) nodig hebt. Eventueel teveel betaalde huur wordt automatisch teruggestort op jouw rekening. Je kan bij Green Box zo lang huren als je wil!

Bij Green Box staan jouw spullen schoon, droog en veilig. Wij zorgen voor optimale veiligheid binnen- en buiten onze vestiging door middel van 24/7 camerabewaking, inbraakalarm, unieke toegangscodes en je eigen speciale self-storage slot. Daarnaast werken wij samen met Politie, Brandweer en de hondenbrigade om het voor iedereen veilig en vertrouwd te houden!

Informeer hiervoor jouw huidige inboedelverzekeraar. In de meeste gevallen zijn jouw spullen via je eigen inboedelverzekering ook buitenshuis gratis meeverzekerd. Je bent verplicht om een externe inboedelverzekering af te sluiten. Green Box biedt deze verzekering helaas niet. 

Heb je nog meer vragen? Neem contact met ons op via huur@greenbox.nl, bel 085-0607353 of WhatsApp ons!